MARIĆEV MENADŽER: Aleks nije slobodan igrač

Povratak u Partizan još u magli

MARIĆEV MENADŽER: Aleks nije slobodan igrač

Košarka -
Turski klub ima opciju da odluči hoće li prekinuti saradnju u periodu od 26. februara do 1. marta, napomenuo je Ražnatović

Miško Ražnatović, menadžer košarkaša Galatasaraja Aleksa Marića, saopštio je da turski klub još nije raskinuo ugovor sa centrom i bivšim igračem Partizana.

Ljubimac "grobara" bi mogao da pojača redove crno-belih ukoliko se rastane sa klubom iz Istanbula, ali do toga još nije došlo.

"Aleks Marić ima ugovor do kraja sezone, ali klub ima opciju da odluči hoće li prekinuti saradnju u periodu od 26. februara do 1. marta. Do sada, Galatasaraj nije pokazao nikakvu naznaku da će raskinuti ugovor, što znači da će za sada ostati tu", poručio je Ražnatović.

U ovom slučaju, Marić bi mogao da pojača Partizan krajem meseca, a mogućnost prelaska najavio je i trener šampiona Srbije Duško Vujošević posle pobede nad Levskim u ABA ligi.

"Nije isključeno da se to i desi, postoji mogućnost... Ali, to znači da bi morao da pristane na neku našu finansijsku situaciju kakva jeste. Ona je veoma teška. Ako Marić pristane na ovu tešku ekonomsku situaciju i neku veoma malu zaradu, koja neće biti redovna, nije isključeno da dođe do dogovora. Već smo kontaktirali njegovog menadžera", poručio je Vujošević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track