Ovom izjavom Zlatan Ibrahimović je šokirao celu Francusku

U svom stilu

Ovom izjavom Zlatan Ibrahimović je šokirao celu Francusku

Fudbal -
Švedski fudbaler postao je tek drugi strani igrač, posle legendarnog Brazilca Pelea, koji je dobio čast da njegova figura bude postavljena u francuskoj verziji londonskog muzeja Madam Tiso

Napadač Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović dobio je veliko priznanje pošto je u pariškom muzeju Greven postavljena njegova voštana figura.Švedski fudbaler postao je tek drugi strani igrač, posle legendarnog Brazilca Pelea, koji je dobio čast da njegova figura bude postavljena u francuskoj verziji londonskog muzeja Madam Tiso."Neverovatan je osećaj dobiti statuu u ovom muzeju. Izgleda veoma fokusirano, kao i ja na terenu. Fantastično su obavili posao, veoma sam ponosan na ovu vrstu priznanja, posebno kao Šveđanin", rekao je Ibrahimović.Na pitanje novinara koji je njegov sledeći potez, Ibrahimović je rekao:

"Nije loše. Možda ne bi bilo loše i da napravimo moju statuu pa da je stavimo umesto Ajfelovog tornja. U praksi se ovakve stvari događaju kada umreš, a ja sam itekako živ. Ovo mi je baš fora. Čast je biti u društvu igrača kao što su Zidan ili Pele. Ponosan sam. Hvala svima koji su radili na ovome proteklih godinu dana, mislim da je konačni rezultat vrlo dobar. Nadam se da će ljudi uživati ovde u mom 'blizancu', ako nisu već na Parku prinčeva i gledaju "original'", prokomentirao je Ibrahimović.Švedski reprezentativac je u PSŽ došao 2012. godine iz Milana i za veoma kratko vreme postao ključni igrač u timu "svetaca".

Ove sezone odigrao je 23 utakmice i postigao 16 golova u svim takmičenjima.

Zlatan bi da zameni Ajfela Foto: Reuters
Zlatan bi da zameni Ajfela Foto: Reuters

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track