ORNE ZA MEDALJU: Srpske košarkašice osmehom pobeđuju naporne pripreme za Evropsko prvenstvo
Foto: FIBA

Zanimljivosti

ORNE ZA MEDALJU: Srpske košarkašice osmehom pobeđuju naporne pripreme za Evropsko prvenstvo

Košarka -
Ako je suditi po slici u ekipi vlada odlična atmosfera, što selektorki Marini Maljković, olakšava težak rad na planini

Ženska košarkška reprezentacija Srbije počela je pre dva dana na Zlatiboru pripreme za kontinentalni šampionat, koji će se od 11. do 28. juna igrati u Mađarskoj i Rumuniji.

Kapiten nacionalnog tima Milica Dabović je na društvene mreže postavila fotografiju nastalu u vreme ručka i sa osmehom prokomentarisala da je to njen tim.

"Devojke su jako dobro raspoložene iako su umorne od sezone. Jednostavno, krv, suze i znoj. Rad, red i disciplina. Na to sam spremna i to očekujem od svih devojaka. Maksimalno pozitivna energija. Znate za naš četvorogodišnji ciklus, nadam se da će plodom roditi. Želje su jedno, o mogućnostima ćemo pričati na terenu. Želim da "ginemo" na terenu, ta borbenost i pozitivna energija nas krase. Svi moramo da razmišljamo kao jedno. Ne volim puno da pričam, radije to pokazujem na terenu. Dajem srce na terenu, to sam ja", rekla je Dabovićeva na polasku na Zlatibor.

Srbija će na Zlatiboru odigrati i dve trening utakmice protiv Crne Gore, a potom će pripreme nastaviti u Beogradu i Vršcu, gde će odigrati prijateljske duele sa Australijom, KInom i Grčkom.

Tokom prve faze Evrobasketa Srbija će se takmičiti u grupi C sa Hrvatskom, Letonijom, Rusijom i Velikom Britanijom.

MY TEAM REPREZENTACIJA :)

Posted by Milica Dabovic on Среда 29. април 2015.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track