GROBARI LJUTI: Navijači Partizana, zašto sada ne gledate košarku
Foto: Nemanja Pančić

Mala poseta na meču sa Tamišom izazvala reakciju

GROBARI LJUTI: Navijači Partizana, zašto sada ne gledate košarku

Košarka -
Vatrene pristalice crno-belih najavile da će se pre fudbalske utakmice sa Novim Pazarom biti prikupljana pomoć za Košarkaški klub

Grobari su se oglasili posle prvenstvene košarkaške utakmice u kojoj je Partizan savladao Tamiš. Razlog je mala poseta na tribinama hale "Pionir". Vidno rezignirani tom činjenicom, poslali su poruku svim navijačima crno-belih.

"Već drugu utakmicu za redom u Pioniru je prisutno sramotnih par stotina gledalaca. Od proseka u ABA ligi od pet, šest hiljada navijača, u domaćoj ligi ih je ostao samo deseti deo. Bruka i sramota", stoji u saopštenju navijača crno-belih.

"Danas Mačvan i Pavlović sede i gledaju prazne tribine i nešto komentarišu. Bolje i da ne znamo šta su pričali.Kako mislite da neko od njih igra iz ljubavi za klub, da odbije unose ponude iz Evrope ako vi nećete da dođete i podržite momke sa tribina?", pitaju Grobari i podsećaju:

"Dule i košarkaši su pozivali navijače na utakmicu sa Tamišom, a kako im je vraćeno sad kad je klubu najteže?Sramotnom posetom".

Najvatrenije pristalice Partizana se pitaju gde su sada oni koji su kukali kada nije bilo ulaznica za evroligaške mečeve.

"Ako mislite da ovako i dalje 'pomažete' klub završićemo u beton ligi. Birate protivnike, za utakmicu sa Tamišom je karata bilo na blagajni koliko hoćete ali nije bilo gledalaca".

Grobari pozivaju navijače da u što većem broju dođu na subotnju fudbalku utakmicu protiv Novog Pazara u Humskoj, na kojoj će crno-beli proslaviti titulu i najavljuju prikupljanje pomoći za Košarkaški klub.

"U subotu pre fudbalske utakmice će biti organizovana akcija pomoći Košarkaškom klubu. Na svakom ulazu će biti momci i devojke u majicama organizacije 'Grobari za nas', koji će prikupljati novac u za to predviđene kutije, Pozivam vas da promovišete akciju do subote i svojim prilozima pomognete KK Partizan, nemojte da se opet obrukamo".

Umesto potpisa na kraju saopštenja stoji:

"Jedna mala grupa ljudi koja nije htela da odustane".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track