(VIDEO) DELIRIJUM U PIONIRU: Evo kako je izgledao dolazak bivših ljubimaca Grobara
Foto: Printscreen

Podrška šampionu

(VIDEO) DELIRIJUM U PIONIRU: Evo kako je izgledao dolazak bivših ljubimaca Grobara

Košarka -
Košarkaši Bilbaoa i turskog Fenerbahčea, završili su sezone i iskoristili priliku da dođu i uživo podrže branioca titule, koji posle prvog meča gubi sa 1:0

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde u hali Pionir igraju drugu utakmicu finala plej-ofa srpske Superlige.

U dvorani Pionir u većini su navijači Partizana, a pravi delirijum među Grobarima, nastao je kada su u dvoranu ušli Danilo Anđušić, Bogdan Bogdanović i Jan Veseli.

Košarkaš Fenebrahčea Bogdan Bogdanović zahvalio se navijačima Partizana na dočeku tokom druge utakmici finalne serije plej-ofa Superlige protiv Crvene zvezde.

"Vratila su mi se sećanja, stvarno sam se naježio kada smo Veseli i ja ušli u halu. Veliko hvala navijačima. Čudno se osećam kad gledam ekipu sa strane, voleo bih da igram, ali nekad je dobro biti gledalac", rekao je Bogdanović novinarima u hali Pionir.

On je istakao da jedva čeka da počnu pripreme reprezentacije Srbije za Evropsko prvenstvo.

"Ima tu nekoliko igrača. Dobro igraju, jedva čekam da počnu reprezentativne obaveze, nikad nisam imao ovoliku pauzu“, rekao je Bogdanović.

Bivši košarkaš Partizana dodao je da će i sledeće sezone nositi dres Fenerbahčea.

Košarkaši Bilbaoa i turskog Fenerbahčea, završili su sezone i iskoristili priliku da dođu i uživo podrže branioca titule, koji posle prvog meča gubi sa 1:0.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track