SRBIJO, STIDI SE Svetski šampion Bulut ogorčen: Političari nas zovu samo kad treba da se slikamo!
Foto: Predrag Vučković

Država ih zaboravila

SRBIJO, STIDI SE Svetski šampion Bulut ogorčen: Političari nas zovu samo kad treba da se slikamo!

Košarka -
Kapiten najboljih basketaša na svetu, Dušan Domović Bulut izjavio je da ih je država zanemarila i da su bili prinuđeni da prihvate ponudu firme iz Abu Dabija, čije ime trenutno nose

Dušan Domović, Dejan Majstorović, Marko Ždero i Marko Savić 2012. godine su postali šampioni sveta u basketu "tri na tri".

Iako su zvanično najbolji na svetu, Srbija nije imala sluha za njihove uspehe.

"Na koliko smo samo vrata zakucali u Srbiji. Sećam se poslao sam preko 300 mejlova sa kompletnom prezentacijom, a tada smo već bili svetski prvaci. Od svih mejlova, do sada sam dobio samo jedan jedini odgovor i to negativan. Pomislio sam da smo mali igrači, ali putujući po svetu shvatio sam da sam pogrešio. Zapravo, Srbiju ne zanimamo. U Abu Dabiju su nam ponudili saradnju i naravno da smo je prihvatili. Ispoštovali smo sve uslove i nosimo ime Al Vahda".

Foto: Fonet
Foto: Fonet

Bulut je otkrio da su se u Srbiji naslušali previše lažnih obećanja.

"Koliko sam se samo lažnih obećanja naslušao. Od političara i stranaka. Pa, nama ovde neće da napravi ni jedan teren, a Srbiju predstavljamo po svetu. Zovu me samo kada treba da se pojavimo na prijemima da se slikamo, a onda mi se ne javljaju na telefon. U Abu Dabiju su nas pozvali na večeru, bez ikakvog slikanja", zaključio je Bulut.

(Sport) (Foto: Predrag Vučković)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track