DŽEKI STJUART ŠOKIRAO SVET: Legenda F1 iznela brutalnu istinu o Šumaheru
Foto: Profimedia

Porodica se još nije oglasila

DŽEKI STJUART ŠOKIRAO SVET: Legenda F1 iznela brutalnu istinu o Šumaheru

Ostali sportovi -
Bivši svetski šampion u F1 Džeki Stjuart priznao je da ne bi voleo da bude u koži Mihaela Šumahera, koji se već skoro dve godine oporavlja od teške povrede glave.

"Ovo što ću reći ne znači da sam neljubazan, ali da me neko pita, radije bih da umrem. Koliko sam shvatio, Mihael još ne može da komunicira i za njega brine manja vojska ljudi. Izgradili su posebnu kuću kako bi bio zbrinut. Ne verujem da je pri svesti, ali niko ne zna ništa zbog njegove supruge, koja je fantastična žena", izjavio je Stjuart i dodao:"Da sam na njegovom mestu, želeo bih da isključe aparate za održavanje života. Više bi novca ostalo za nju. To je zaista teška situacija za celu porodicu, a posebno za njegovu ženu".

Šumaher se oporavlja od teške povrede glave, koju je zaradio na skijanju u Francuskoj krajem 2013. godine. O slavnom nemačkom vozaču brine nekoliko desetina medicinskih stručnjaka, a na njegovo lečenje potrošeno je najmanje 10 miliona funti.Porodica Šumaher se nije oglasila povodom tvrdnji Džekija Stjuarta. Inače, porodica Šumaher retko iznosi informacije o Mihaelovom zdravstvenom stanju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track