OSAM OD OSAM: Korać nastavio pobedonosni niz!
Foto: Kurirsport

Pao i Vršac

OSAM OD OSAM: Korać nastavio pobedonosni niz!

Košarka -
Košarkašice Radivoja Koraća zabeležile su osmi vezani trijumf u domaćem šampionatu, pošto su na svom terenu savladale ekipu Vršca rezultatom 86:74

Utakmica je odigrana posle dvonedeljne pauze zbog obaveza reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evrobasket 2017, a Korać je imao tri predstavnika u nacionalnom timu - Kristinu Topuzović, Sanju Mandić i trenera Miloša Pavlovića.

"Žućkove naslednice" su odlično otvorile meč. Odmah na startu napravile su seriju 11:0 i tako ekspresno stigle do dvocivrene prednosti. U nastavku meča bilo je dosta oscilacija u igri oba tima, ali pitanje pobednika se ni u jednom momentu nije dovodilo u pitanje.

Najzaslužnija za novi trijumf Koraća bila je iskusna Vladinka Erak, koja je zabeležila dabl-dabl učinak: 18 poena i 11 skokova, po 15 poena ubacile su Kristina Topuzović i Nataša Bučevac, dok je Sanja Mandić dodala 13.U poraženoj ekipi posebno se istakla Marina Mandić koja je meč završila sa 27 poena.

U narednom kolu košarkašice Radivoja Koraća igraju u gradskom derbiju protiv Crvene zvezde, dok Vršac dočekuje Radnički iz Kragujevca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track