Najnovije vesti

KLIČKO: Želim revanš sa Fjurijem!
Foto: Reuter

Tajson jedva čeka

KLIČKO: Želim revanš sa Fjurijem!

Ostali sportovi
Ukrajinski bokser Vitali Kličko rekao je da će se ponovo boriti sa Tajsonom Fjurijem, nakon pobede Britanca u borbi za titulu svetskog šampiona

Fjuri je Klicka pobedio na poene, posle 12 rundi, i tako postao svetski šampion u verzijama WBA, IBF i WBO.

"Izgubio sam, ali borac je i dalje u meni. Kada sklopimo dogovor i saznamo sve detalje, sve ćemo obavestiti o datumu revanša. Tajson je bio brži i bolji od mene u ovom meču. Nisam uspeo da pronađem pravi odgovor na njegovu strategiju", rekao je Kličko a prenosi Bi Bi Si Sport.

Novi šampion sveta, Tajson Fjuri istakao je da jedva čeka revanš sa Kličom, ali i ponovio da je Ukrajinac veliki šampion.

"Obožavam izazove i naravno da se radujem revanšu. Ko zna šta će nam revanš doneti, ali želim da budem barem upola dobar šampion kao Kličko. Malo je ljudi verovalo u moj trijumf, i nisam išao prečicama da bih došao do ovog trenutka", rekao je Fjuri.

Fjuriju (27), je ovo bila 25. pobeda u isto toliko nastupa u karijeri. S druge strane, Kličko (39) je u svojoj 19. odbrani titule prvaka pretrpeo prvi poraz, a ukupno mu je to tek četvrti poraz u 68. profesionalnom nastupu.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...