(FOTO) KSS se zahvalio beogradskim klubovima
Foto: KSS

Prijem u hramu košarke

(FOTO) KSS se zahvalio beogradskim klubovima

Košarka -
U prijateljskoj i opuštenoj atmosferi, u petak je u „Kući košarke“ održan prijem i prigodan koktel za predstavnike klubova Košarkaškog saveza Beograda, koji su učestvovali u organizaciji i pripremi kvalifikacione utakmice naše ženske seniorske reprezentacije protiv selekcije Nemačke, odigrane 21. novembra 2015. godine u dvorani „Pionir“

Na tom meču je u beogradskom hramu košarke bilo prisutno oko 7.000 gledalaca, što je apsolutni rekord. Domaćini predstavnicima klubova bili su predsednik KSS Dragan Đilas, potpredsednik KSS i v. d. generalnog sekretara Dejan Tomašević, potpredsednik KSS za žensku košarku Ana Joković, predsednik KSB Dejan Dimitrijević i predsednik Skupštine KSB Dragana Kontić.

Foto: KSS
Foto: KSS

Prisutne je pozdravio predsednik KSS Dragan Đilas:

– Želim da izrazim veliku zahvalnost što ste pomogli da napunimo dvoranu „Pionir“ i tako uđemo u istoriju evropske košarke po broju gledalaca na jednoj ženskoj reprezentativnoj utakmici, iako nam, naravno, to nije bio primarni cilj. Nadam se da ćemo u budućnosti imati priliku da budemo domaćini Evropskog prvenstva za košarkašice, a verujem da bismo u mečevima polufinala i finala napunili i „Kombank Arenu“ – rekao je Đilas.

Svi zaslužni klubovi, kao i Pravoslavno sportsko društvo „Sveta Srbija“, dobili su na poklon lopte sa potpisima kompletne zlatne ženske reprezentacije, koje su delili predsednik Đilas i potpredsednici Ana Joković i Dejan Tomašević.

Foto: KSS
Foto: KSS

Na kraju, Tomašević je iznenadio Đilasa poklonom u ime zaposlenih u KSS – velikom uramljenom fotografijom prepunog „Pionira“ na meču Srbija – Nemačka, dok je Ani Joković uručio korpu cveća.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track