KLOP PORUČIO GRUJIĆU: Znam sve o tebi, želim da igraš za mene!
Foto: Reuter/Saša Pavlić

Liverpul želi Zvezdin biser

KLOP PORUČIO GRUJIĆU: Znam sve o tebi, želim da igraš za mene!

Fudbal -
Liverpul se ozbiljno uključio u trku za talentovanim fudbalerom Crvene zvezde - Markom Grujićem

Čelnici kluba sa Enfilda rešeni su da u ekspresnom roku angažuju supertalentovanog veznjaka sa Marakane.

Prema saznanjima "Mozzart sporta" menadžer Liverpula i jedan od najboljih trenera planete nekoliko puta je prethodnih dana pozvao Grujića. Sadržaj tih razgovora i Klopova poruka bili su sasvim jasni:

"Marko, znam skoro sve o tebi. Znam da bi bio veliko pojačanje za moj tim. Nadam se da si zainteresovan da igraš za mene", glasila je poruka harizmatičnog stručnjaka koji je uspeo da preporodi velikana sa Enfilda.

Jedan od direktora slavnog engleskog kluba biće u nedelju na Banovom Brdu, gde Zvezda igra protiv Čukaričkog, kako bi uživo gledao Grujića.

I ne samo to - u kancelarijama Enfild rouda postoji kompletna dokumentacija o svim manama i vrlinama Marka Grujića. Čak je i hronološki propraćen njegov razvoj od 11. godine kada je počeo da igra fudbal u Crvenoj zvezdi. Pomenuta skauting služba Liverpula ocenila je da Grujić može u perspektivi da postane TOP vezista.

Nakon utakmice sa Čukaričkim, Liverpul će započeti zvanične pregovore sa Zvezdom. Nezvanično se može čuti da će Liverpul ponuditi crveno-belima preko 6.000.000 evra!

(Mozzart sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track