TEODOSIĆ: Srbija je zemlja košarke, publika nas vodi ka Riju
Foto: Dado Djilas

Oduševljenje kapitena

TEODOSIĆ: Srbija je zemlja košarke, publika nas vodi ka Riju

Košarka -
Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić je sa oduševljenjem primio vest da je naša zemlja domaćin kvalifikacionog turnira za odlazak na Olimpijske igre.

Posle selektora Aleksandra Đorđevića, kao i Miroslava Raduljice koji se oglasio na Tviteru, svoje impresije posle odluke FIBA da Srbiji dodeli organizaciju kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre izneo je i kapiten Miloš Teodosić.

On je, takođe, oduševljen i veruje da će taj turnir biti pravi košarkaški spektakl, a da će ''orlovi'' ostvariti zacrtani cilj - plasman na Olimpijske igre.

''Veoma me je obradovala vest da ćemo biti domaćini kvalifikacionog turnira za predstojeće Olimpijske igre. Smatram da samim tim imamo veće šanse za uspeh, odnosno da obezbedimo vizu za odlazak u Rio.

Siguran sam da ćemo imati veliku podršku prepune beogradske 'Kombank Arene', a publika će biti naša prednost u odnosu na rivale.

Srbija je zemlja košarke, uveren sam da ćemo to pokazati i na tribinama i na parketu. Hvala svima koji su zaslužni što smo dobili domaćinstvo ovog kvalifikacionog turnira'', izjavio je Teodosić, a prenosi zvanični sajt KSS.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track