JARAMAZ: Blizu smo ostvarenja cilja!
Foto: ABA

U Nikšić po važnu pobedu

JARAMAZ: Blizu smo ostvarenja cilja!

Košarka -
Košarkaši Mega Leksa u nedelju gostuju ekipi Sutjeske u okviru 21. kola ABA lige. Izabranici Dejana Milojevića su nadomak najvećeg uspeha u istoriji kluba, plasmana u plej-of ABA lige ali meč u Crnog Gori dočekuju sa problemima zbog izostanaka

Aleksandar Aranitović zbog i Milenko Veljković zbog povreda neće ni otputovati na meč dok je nastup Alfe Kabe neizvestan zbog bolova u preponama.

Trener Dejan Milojević želi da ekipa nastavi sa dobrim igrama:

„Sutjeska je nezgodan protivnik koji igra dobro na svom terenu a pored toga su došli i do nekih pobeda na strani. Mi smo pokazali da na svakom meču idemo na pobedu i da igramo jednako dobro i na strani. Pred nama je izazov da dobijemo kvalitetnog protivnika pred punom halom i tako nastavimo sa dobrim igrama. Uz našu prepoznatljivu agresivnu odbranu, verujem da možemo da dođemo do pobede koja bi nas dovela na korak do plej-ofa“, izjavio je Milojević.

Mega je u prethodnom kolu bila sigurna protiv Tajfuna sa 92:70 dok je Sutjeska poražena na svom terenu od Igokee sa 72:83. Mega posle 30 kola ima skor 13-7 i nalazi se na 4. mestu dok Sutjeska ima 7 pobeda i 13 poraza. U prvom meču između ovih rivala u 8. kolu, Mega je bila ubedljiva u Sremskoj Mitrovici sa 101:72.

Ognjen Jaramaz ističe da i pored povreda, ekipa dočekuje naredni meč u dobrom raspoloženju:

„Atmosfera u timu je odlična, kao i uostalom tokom cele sezone. Sigurna pobeda protiv Tajfuna je samo doprinela tome. Mlada smo ekipa, pokazali smo u dosadašnjem toku lige talenat i kvalitet i verujem da smo vrlo blizu ostvarenja glavnog cilja, plasmana u plej-of“, rekao je Jaramaz i nastavio:

„Očekuje nas težak meč u Nikšiću gde Sutjeska ima odličan domaći teren. Bore se za opstanak u ligi i zbog toga im je utakmica sa nama izuzetno bitna. Iznenadili su u nekim mečevima gde nisu bili favoriti i moramo da budemo oprezni. Potrebno je da nametnemo našu igru i da sa dobrom odbranom i pametnim odlukama u napadu, prelomimo meč u našu korist i dođemo do željene pobede”, završio je Jaramaz.

Utakmica je zakazana za nedelju 24. januar od 19 sati Dvorani sportskog centra Nikšić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track