(VIDEO) ŽIVOT SE OKRUTNO POIGRAO S NJIM: Zarađivao je milione u NBA, a sada hoda bosonog
Foto: Printskrin

Od zvezde do beskućnika

(VIDEO) ŽIVOT SE OKRUTNO POIGRAO S NJIM: Zarađivao je milione u NBA, a sada hoda bosonog

Košarka -
Delonte Vest, bivša zvezda NBA lige, član Hjustona, Bostona, Sijetla, Klivlenda i Dalasa, uočen je nedavno kako šeta bosonog u Hjustonu.

Vesta je u prilično teškom stanju zatekao jedan od navijača, koji je ovekovečio susret. Slika je ubrzo obišla planetu, jer je javnost bila šokirana izgledom Vesta, koji je tokom karijere zarađivao milione.

Međutim, 2008. godine dijagnostifikovan mu je bipolarni poremećaj. Delonte je patio od manično-depresivne psihoze, a otvoren mu je i dosije u policiji nakon što je uhapšen zbog posedovanja pištolja i sačmarice. Nedugo nakon razvoda od prve supruge sve u životu mu je krenulo silaznom putanjom.

Kada je 2012. godine otišao u Kinu, mnogi su zaboravili na njega. Tamo se oženio po drugi put. U vili vrednoj nekoliko miliona dolara nije imao grejanje ni toplu vodu, a suprugu je zaprosio samo sa konopcem, a ne prstenom.

"To je sve što mogu da priuštim. Nemam novca, granje ne radi, mozak takođe, ali ja te volim."

Jedno vreme su kružile glasine da se viđa sa majkom Lebrona Džejmsa, što je on demantovao. Kasnije je priznao da ga je ta glasina puno koštala u NBA svetu.

Navijač je, uz nekoliko slika, objavio kako je tekla konverzacija njih dvojice.

"Da li si ti Delonte Vest", pitao je fan, na šta mu je on odgovorio: "Bio sam, ali to više nije moj život".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track