EVO KO ĆE DELITI PRAVDU NA JNA: Mažić posle 9 uzastopnih derbija neće suditi Partizanu i Zvezdi!
Foto: Dado Đilas

Najbolji srpski sudija pauzira

EVO KO ĆE DELITI PRAVDU NA JNA: Mažić posle 9 uzastopnih derbija neće suditi Partizanu i Zvezdi!

Fudbal -
Glavni sudija jubilarnog 150. večitog derbija između Partizana i Crvene zvezde, koji se igra u subotu 27. februara u 17,00, biće Vlado Glođović.

Posle devet uzastopnih večitih derbija, najbolji srpski sudija Milorad Mažić, najverovatnije neće deliti pravdu na jubilarnom 150. okršaju Partizana i Crvene zvezde.

Najbolji srpski sudija zaslužio je odmor od večitih rivala, a obzirom na to da Crvena zvezda ima prednost od rekordnih 29 bodova i opšte je mišljenje da je sujbotnji duel u Humskoj odlična prilika da se u vatru ubaci drugi arbitar.

Glođeviću će ovo biti prvi put da deli pravdu u danu najvećeg praznika našeg klupskog fudbala, susretu u kome se sastaju dva beogradska velikana. Priznanje za arbitra koji se već godinama nalazi u samom vrhu najboljih sudija u srpskom fudbalu, a svojim kvalitetom i autoritetom opravdava i dugo prisustvo na međunarodnoj sceni.

Glavni arbitar i njegovi saradnici, pomoćnici Nemanja Petrović i Uroš Stojković, četvrti sudija Dejan Petrović, prvi dodatni sudija Aleksandar Vasić i drugi dodatni sudija Dejan Santrač, biće akteri 150. večite priče u opremi specijalno dizajniranoj za ovu priliku: plavim dresovima, crnim šortsevima i prvi put u našem fudbalu, kada se radi o arbitrima, plavim štucnama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track