KEŠELJ IGRA KAO PREPOROĐEN: Selektore Sale, čuvaj se!
Foto: Saša Pavlić

Razbija u grčkom prvenstvu

KEŠELJ IGRA KAO PREPOROĐEN: Selektore Sale, čuvaj se!

Košarka -
Povremeni košarkaški reprezentativac beleži po 25 poena u svom novom klubu Lavriju, a narednog vikenda gostuje slavnom Panatinaikosu, koji s klupe vodi Ðorđević

Marko Kešelj razbija u novom klubu. Povremeni srpski reprezentativac, član Lavrija, zatrpava koševe rivala u grčkom prvenstvu, a na poslednje dve utakmice bio je više nego briljantan. Bivši član Olimpijakosa, koji je s tim klubom osvojio Evroligu, najpre je imao učinak od 25 poena protiv Ago Retimna, da bi zatim vodio svoj tim do trijumfa nad Kolososom sa 21 poenom i stoodstotnim učinkom sa linije slobodnih bacanja (3/3) i za dva poena (6/6).Zadovoljan sam u Grčkoj- Zadovoljan sam, igram dobro, sve ide kako treba - kaže Kešelj, čiji se tim nalazi pri dnu tabele grčkog šampionata.- Generalno, od petog do poslednjeg mesta su dve-tri pobede razlike. Očekuje nas borba za opstanak, ali ćemo probati i da se domognemo plej-ofa.Sledeći meč biće specifičan za Kešelja, pošto njegova ekipa gostuje srpskoj koloniji u Panatinaikosu.- Da, utakmica protiv selektora i stručnog štaba, pobratima Raduljice, Pavlovića i Kuzmića. Oni su apsolutni favorit, poznato je da uz Olimpijakos ne gube od ostalih klubova u prvenstvu već godinama. Ne očekujemo previše, ali je lepo igrati protiv evroligaške ekipe. Za nas bez pritiska, ali veliki izazov za igru - kaže Kešelj, koji inače s Raduljicom drži jedan fitnes centar u Beogradu.Nekadašnji as Crvene zvezde i Mega Leksa kaže da je ispratio finalni turnir Kupa Radivoja Koraća.Navijao sam za Megu- Svim srcem sam bio uz Megu! Treće finale zaredom, a znamo da je po jedna lopta delila tim od trofeja ranije. Poslao sam poruke Mišku Ražnatoviću i Dejanu Milojeviću pre finala da im poželim da bude treća sreća. I bila je! Dobro je da se još neko umeša u borbu za trofeje, pored Zvezde i Partizana. Nadam se da će mladim igračima i ambicije sada biti malo bezobraznije i nerealnije i da će pomrsiti konce i u domaćem prvenstvu i u ABA ligi.

Ribolovac na ocaKAD GOD MOGU, ODEM NA PECANJEKešelja smo dobili dok je bio na pecanju. Zamolio nas je da se čujemo malo kasnije, a onda je i pecanje bilo neizbežna tema.- Ribolov mi je hobi i strast koju sam nasledio od pokojnog oca Nenada. Uz njega sam savladao veštinu na rekama i jezerima, a sam sam dopunio znanje na moru. Oprobao sam se u lovu na velike tune, što je bilo prilično zanimljivo, ali za sada bez ulova koji se mogao ovekovečiti foto-aparatom. Kada sezona nije u jeku, zanimljivo mi je i ronjenje na dah. Idem i u ribolov s harpunom, gde sam imao dosta uspeha i tako društvu servirao prilično impresivnu večeru na sto - nasmejao se Kešelj.

„Uporna mazgetina“LEPO JE DŽILE ČESTITAO DEKIJUPitali smo Marka Kešelja i da li je čuo izjavu trenera Partizana Aleksandra Džikića da je njegov kum, trener Mega Leksa Dejan Milojević, „uporna mazgetina“.- Ha-ha-ha... To je taj Džiletov humor. Njih dvojica su sjajni ljudi i treneri i drago mi je da su igrali finale. Lepo je Džile čestitao Dekiju, ali sam siguran da mu nije bilo drago što je izgubio meč.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track