(VIDEO) VELIČKOVIĆ OBJASNIO VEZU S GROBARIMA: Igram onako kako osećam, a to publika voli
Foto: Saša Pavlić

Kapiten Partizana otvoreno

(VIDEO) VELIČKOVIĆ OBJASNIO VEZU S GROBARIMA: Igram onako kako osećam, a to publika voli

Košarka -

Kapiten košarkaša Partizana Novica Veličković rekao je danas da nije do kraja zadovoljan učinkom crno-belih u dosadašnjem delu sezone u Jadranskoj ligi i dodao da veruje da će ekipa napredovati kako sezona bude odmicala.

"Nisam u potpunosti zadovoljan, jer mislim da smo ispustili dve utakmice. S druge strane, neke smo dobili koje smo bili u egalu. Da smo još dve dobili, bio bi to sjajan start. Možda nisam do kraja realan, jer je 10 pobeda u 13 kola ipak odličan rezultat", rekao je Veličković za sajt ABA lige.

Crno-beli su posle 13 odigranih kola drugi na tabeli regionalnog takmičenja sa skorom od deset pobeda i tri poraza. Na pitanje koja su njegova očekivanja od drugog dela sezone, Veličković je rekao:

"Uvek najveća".

Partizan je u prošlom kolu nastavio pobednički niz u Jadranskoj ligi, pošto je posle velikog preokreta slavio protiv Igokee.

"Prvo poluvreme smo odigrali dosta usporeno, a onda smo se u drugom poluvremenu trgli, dodali gas, preveli utakmicu i dobili. Svi smo bili svesni načina na koji smo odigrali prvo poluvreme, da to nije ni upola onako kako bi trebalo da igramo. Kad smo se malo trgli, preokrenuli smo meč", rekao je Veličković.

Posle dužeg vremena, Partizan protiv Igokee nije odigrao meč sa dramatičnom završnicom. Na pitanje kako objašnjava toliki broj utakmica "na jednu loptu", Veličković je imao jednostavan odgovor:

"Neiskustvo".

"Nije da nam nedostaje želja, nego se prosto nekada stegnu ruke. Treba da rastemo iz kola u kolo i da dobijemo što više laganih završnica. Neobjašnjivo je nekada da gubimo prednost, ali to je deo sazrevanja. Imamo mi u timu i iskusnih igrača, ali verovatno nisu igrali pod ovakvim pritiskom. Verujem da ćemo da rastemo kako sezona bude odmicala", rekao je kapiten Partizana.

Veličković je naveo da mu mnogo znači dobar odnos s navijačima crno-belih, kao i to kada pristalice Partizana skandiraju njegovo ime.

"Ja igram onako kako osećam, igram sa emocijom, to me je uvek vodilo i publika to voli. Kada imam da kažem nešto saigračima, ja to i uradim. Ne volim da prećutim, da se foliram, uvek dam koliko god mogu i naravno da tada podrška znači", rekao je Veličković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track