(VIDEO) NEMAJU MILOSTI Musli i Nedović zapržili čorbu selektoru Đorđeviću
Foto: Instagram

Unikaha izbacila Bajern iz Evrokupa

(VIDEO) NEMAJU MILOSTI Musli i Nedović zapržili čorbu selektoru Đorđeviću

Košarka -

Ko će kome, ako ne svoj svome - u ovom stilu završila odlučujuća utakmica četvrtfinala Evrokupa između Bajerna i Unikahe. Musli i Nedović doneli su glavobolju selektoru Srbije Saši Đorđeviću, koji vodi Bavarce.

Dvojica srpskih košarka predvodili su goste do sjajne pobede u Minhenu (74:69), zajedno su postigli 37 poena - Nedović 21, Musli 16. Tako su Španci slavili ukupnim skorom sa 2-1 i sada ih u polufinalu čeka okršak sa Lokomotivom Kuban. Unikaha je gotovo celim tokom meča kontrolisala dešavanja na terenu, Bajern je nekoliko puta pripretio, ali su Musli i Nedović imali odgovor na sve.

Bivši centar Partizana, koga je prošlog leta Đorđević, iako je bio najkorisniji igrač ACB lige, izostavio čak i sa šireg spiska reprezentacije, lako je izlazio na kraj sa rivalima u reketu, dok je Nedović podsetio na najbolje igre zbog kojih je i bio član Golden Stejta.

Utakmicu u Audi domu posmatrali su i fudbaleri Bajerna nadajući se slavlju na kraju utakmice, ali su ostali razočarani. Tomas Miler, Robert Levandovoski i društvo zdušno su najvijali za kolege iz košarkaške sekcije, ali ništa nije pomagalo. Jedan od boljih u Đorđevićevoj ekipi bio je Vladimir Lučić, ali ni on nije uspeo da utiče na rezultat.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track