CRVENO-BELI LJUTI NA MEDIJE: Nemojte da selite naše košarkaše
Foto: KK Crvena zvezda

SAOPŠTENJE ŠAMPIONA

CRVENO-BELI LJUTI NA MEDIJE: Nemojte da selite naše košarkaše

Košarka -

Stefan Jović ide u Olimpijakos... Olimpijakos je odustao od Stefana Jovića... Real Madrid želi Ognjena Kuzmića... Luka Mitrović u Bambergu... Branko Lazić blizu Bajerna... Čarlsa Dženkinsa hoće Darušafaka...

Srpski i regionalni šampion je ostao bez trenera (Dejana Radonjića), a verovatno će ga napustiti i brojni igrači.

Brojne vesti u medijima o odlasku košarkaša sa Malog Kalemegdana pogodile su crveno-bele, zbog čega su se oglasili saopštenjem.

"KK Crvena zvezda pažljivo prati sve aktivnosti na tržištu igrača posle završetka jedne od najboljih sezona u istoriji kluba. Međutim, dužni smo da istovremeno obavestimo javnost da sve 'proverene informacije, saznanja ili pozivanja na proverene inostrane izvore' vezane za igrače KK Crvena zvezda i njihove eventualne transfere u neke druge klubove, nemaju apsolutno nikakve veze sa istinom", piše u saopštenju, u kome se dodaje:

"Klub je bio primoran da se oglasi na ovaj način nakon brojnih 'vesti' (neistina) koje su se pojavile prethodnih dana: Jović, Dženkins, Kuzmić…ko je sledeći?", pitaju crveno-beli.

"Apsolutno smo svesni da nakon još jedne sjajne sezone, postoji veliko interesovanje za igrače KK Crvena zvezda, i to interesovanje nekog od zainteresovanih klubova, nikome ne možemo da zabranimo. Ono što možemo, je sprečavanje širenja glasina i neistina, jer sva trojica igrača koji su prethodnih dana 'preseljeni' u neki od stranih klubova, ili 'navodno' pregovaraju sa njima – imaju važeće ugovore sa KK Crvena zvezda i propisano obeštećenje! Klub podseća da je rukovodstvo kraju sezone obavilo razgovore sa svim igračima koji su pod ugovorom i postiglo dogovor. Zato, još jednom ponavljamo, o svim aktivnostima u prelaznom roku koja su vezana za KK Crvena zvezda, javnost će biti obaveštavana isključivo preko zvaničnog sajta kluba", zaključuje se u saopštenju.

(Kurir.rs/Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track