SRPSKI BISER: U Partizan stiže sin Miroslava Pecarskog
Foto: Dado Đilas

MUTA PRAVI TIM

SRPSKI BISER: U Partizan stiže sin Miroslava Pecarskog

Košarka -

Marko Pecarski trebalo bi da nasledi oca Miroslava u crno-belom dresu. Bajern ga šalje na pozajmicu

Dolaskom Miroslava Mute Nikolića na klupu KK Partizana, ambicije navijača crno-belih su porasle.

Kao moguće pojačanje spominje se dolazak talentovanog košarkaša Bajerna Marka Pecarskog, sina bivšeg igrača crno-belih Miroslava Pecarskog.

- Nemam pojma o tome. Zasad stvarno ne znam ni kakvo je stanje sa igračima koji imaju ugovor sa Partizanom. Oni su praktično slobodni jer im se duguje novac, narednih nekoliko dana razgovaraćemo i videti ko je od njih spreman da ostane, a ko želi da ode. Oni koji ostanu mogu da očekuju dobar rad iz kojeg će doći rezultati - rekao je Nikolić.

foto: arhiva

Asistent Saleta Đorđevića u reprezentaciji Srbije ističe da ga u Partizanu čeka veliki posao i da je rano pričati o ciljevima u klubu.

- Svašta u klubu treba da se sredi. Čeka nas jurnjava oko igračkog kadra, vraćanja dugova. Verujte mi, ne znam koliki je klupski dug, niti je to deo posla kojim ću da se bavim. Ja sam trener i želim da u tom delu pomognem Partizanu. Naravno da ćemo da se borimo za trofeje, nadam se i dobrim rezultatima u Evrokupu, a navijače molim samo za strpljenje!

Evrokup

PARTIZAN U GRUPI S LIMOŽOM

Partizan će u narednoj sezoni Evrokupa igrati sa Lokomotivom, Albom, Lijetuvosom, Bilbaoom i Limožom, koji je do ovog leta trenirao Duško Vujošević. Može se reći da crno-beli nisu imali sreće na žrebu, ali u svakom slučaju očekuje se dosta interesantnih duela u Pioniru.

U regularnom delu sezone biće četiri grupe sa po šest ekipa, tako da će svaki tim odigrati po deset utakmica. U narednu rundu idu po četiri ekipe iz grupe.

MARKO PECARSKI

Rođen: 12. 2. 2000.

Mesto rođenja: Hihon (Španija)

Pozicija: centar

Klubovi: Zemun, Mega Leks i Bajern

Kurir / Milan Nastić

Foto: Dado Đilas, arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track