PRVAKINJE EVROPE DRUGE NA SVETU: Srbija 35+ osvojila srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu košarkašica u Italiji
Foto: Promo

Novi uspeh

PRVAKINJE EVROPE DRUGE NA SVETU: Srbija 35+ osvojila srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu košarkašica u Italiji

Košarka -

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je srebrnu medalju u veteranskoj kategoriji 35+ na Svetskom prvenstvu održanom u Italiji.

U finalu je bio bolji Brazil rezultatom 57:49. Brazil je u svojim redovima imao dve igračice koje su u profesionalnim karijerama nastupale u WNBA i zasluženo osvojio izuzetno jako prvenstvo.

Sastav tima koji je osvojio srebro: Tatjana Rapo (kapiten), Rada Vidović, Stojanka Ostojić, Danijela Varda, Branka Stoićević, Nataša Ivančević, Dejna Baki, Nataša Anđelić, Jelena Babić, Sandra Jurić, Angela Đelmiš, Barbara Lukić. Stručni štab: Biljana Stošić, Đurđa Nešković, Melinda Gubi. Pratioci tima i reporteri s terena: Jelena Popović i Gordana Oreščanin.

"Još jednom se zahvaljujemo Ani Joković i Košarkaškom savezu Srbije što su nam omogućili da učestvujemo i ovaj uspeh posvećujemo njima i svim devojkama koje su bile deo ekipe i stručnog štaba koji je prošle godine uzeo zlato na Evropskom prvenstvu u Novom Sadu. Hvala vam još jednom", poručile su članice reprezentacije Srbije 35+.

Kurir.rs / Kurir sport, košarka24.rs Foto:Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track