ORGANIZUJMO IVKOVIĆU OPROŠTAJ I U SRBIJI: Dudo, daj nam još jedan meč!

Legende uglas

ORGANIZUJMO IVKOVIĆU OPROŠTAJ I U SRBIJI: Dudo, daj nam još jedan meč!

Košarka -

Svi složni u oceni da bi KSS u Beogradu trebalo da priredi spektakl u čast odlaska trenera u penziju

Dušan Ivković oprostio se od košarke u Atini, gde se okupio veliki broj bivših i sadašnjih igrača kako bi mu se zahvalili za sve što je učinio u trenerskoj karijeri dugoj skoro pola veka.

Ipak, ostaje žal zašto se taj spektakl nije održao u Beogradu, jer Duda je mnogo zadužio Srbiju!

Klub Olimpijakos je odlično organizovao revijalni meč u Dvorani mira i prijateljstva, a naše legende su složne u oceni da bi i Košarkaški savez Srbije na sličan način trebalo da se oduži možda i najvećem gospodinu kojeg je evropska košarka imala.

Politička razmimoilaženja, zbog kojih je očito Atina dobila prednost u odnosu na Beograd, treba zaboraviti, a u prvi plan staviti košarkašku magiju kojom se Duda služio kao trener i selektor.

Milan Nastić

Dragan Kapičić Nije kasno za Beograd

Duda Ivković je zaslužio oproštaj u Beogradu. Okej, videli smo lepu košarkašku reviju u Atini, ali red je da mu se slično priredi i pred domaćom publikom. Bio bi to šlag na tortu za njegovu uspešnu karijeru, jer ova zemlja je mnogo dala njemu, ali i on Srbiji. Stvarno ne znam razloge zašto se to nije dogodilo - poručio je Kapičić.

Žarko Paspalj Nek se ponovi Atina

Verovatno postoji razlog zašto Duda nije organizovao oproštajnu utakmicu u Beogradu, ali to ne treba da bude prepreka da se ipak priredi revijalna utakmica i u Pioniru ili Areni. Bilo bi super da spektakl iz Atine vidimo i u Srbiji. Nisam siguran da će Ivković hteti da se još jednom oprašta, međutim, treba pokušati - kaže Paspalj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track