JAN VESELI ZA KURIR: Baš je dobro videti vas opet
Foto: Dado Đilas

Emotivac

JAN VESELI ZA KURIR: Baš je dobro videti vas opet

Košarka -

As Fenerbahčea kaže da mu nije bilo lako da igra protiv svog bivšeg kluba i da je oduševljen dočekom u Pioniru

O, Jane, javi seeeee! - orilo se Pionirom pre meča Partizana i Fenerbahčea. Jan Veseli, i dalje ljubimac navijača crno-belih, pozdravio ih je i onda, kako samo on ume, na oduševljenje mase, silovito zakucao loptu u koš.

Kaže da mu nije bilo svejedno kad je istrčao pred Grobare, setio se svih lepih stvari koje je preživeo igrajući u crno-belom dresu.

- Nije mi bilo lako da igram protiv Partizana ovde, ovo mi je bio prvi put. Ali presrećan sam što sam ponovo pred ovim navijačima. Zaista je nezaboravno, igrao sam u Beogradu tri godine. Zato se uvek rado vraćam - rekao nam je Jan Veseli.

foto: Dado Đilas

Partizan odavno nije onaj klub koji je harao ABA ligom, koji je pravio čuda u Evroligi i, na kraju, 2010. godine zajedno s Veselim otišao na fajnal-for u Pariz.

- U ekipi nisam zatekao skoro nikoga iz mog vremena, tu su Toša, Kecman, ali oni više nisu na terenu. Jao, i Novica, njega sam zaboravio jer nije igrao protiv nas - uz osmeh priča Čeh.

On je bio posebno blizak s Bogdanom Bogdanovićem, koji je otišao iz Fenerbahčea i postao kralj Sakramenta.

- Žao mi je što više nije s nama, ali napravio je logičan korak. Želim mu svu sreću, ustajaću ujutro da ga gledam. Ne brinem za njega, samo neka bude spreman svakog dana kao što je bio i do sada - ocenio je Jan Veseli.

Kurir / Predrag Gajić

Foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Evo zašto su Zvezda i Partizan nestali sa terena u drugom poluvremenu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track