(VIDEO) HOROR POVREDA NA BOGDANOVOM MEČU! STRAVIČAN PAD! Igrač Golden Stejta povredio kičmu, na nosilima iznet sa terena!
Foto: AP

grozan prizor

(VIDEO) HOROR POVREDA NA BOGDANOVOM MEČU! STRAVIČAN PAD! Igrač Golden Stejta povredio kičmu, na nosilima iznet sa terena!

Košarka -

Težak pad mladog košarkaša Golden Stejta Patrika Mekkoua obeležio je meč između Sakramenta i aktuelnog šampiona NBA lige.

Košarkaš Golden Stejta je primio loptu i krenuo na prodor, Vins Karter je prosao ispod njega, pa se nesrećni košarkaš zarotirao u vazduhu, izgubio kontrolu, i svom težinom donjim delom leđa udario na parket.

foto: AP

Odmah je bilo jasno da je povreda 22-godišnjeg košarkaša ozbiljna. Počeo je da se previja od bolova, nije mogao da ustane. Lekarske ekipe su trčale na teren. Nakon 10-ak minuta ukazivanja pomoći nesrećni košarakš je na nosilima iznet iz dvorane i hitno transportovan u bolnicu. Šokirani igrači su se zajedno zagrljeni molili za njegovo zdravlje.

Trener Golden Stejta Stiv Ker je poludeo zbog faula Kartera. Bio je besan na iskusnog igrača Sakramenta, iako je bilo jasno da Vins nije namerno faulirao Mekkoua. Jednostavno je kasnio...

foto: AP

Karter je bio očajan nakon meča. Pokušao da objasni da nije namerno to uradio i da se jako loše oseća zbog svega što se desilo. Rekao je da mu je bilo teško da gleda kako Patrik ne oseća donji deo tela, da nikada nije igrao prljavo, da je sve bila samo velika nesreća.

Još uvek nema zvaničnih saopštenja o težini povrede Mekkoua.

Golde Stejt je slavio protiv Sakramenta 112:96.

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović postigao je 12 poena uz po četiri skoka i asistencije. Kod pobednika su briljirali Kevin Durent sa 27 i Klej Tompson sa 25 poena.

Kurir sport, foto: AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV SPORT) CIRKUS „MEDRANO“ ZA VIKEND U SUPERLIGI SRBIJE ?! Ili zašto će, opet, Kokeza biti kriv za sve?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track