VELIKE PROMENE U SRPSKOM FUDBALU: Muslin se vraća, Sergej neće na SP
Foto: Beta, Dragana Udovičić

Rezovi na Terazijama

VELIKE PROMENE U SRPSKOM FUDBALU: Muslin se vraća, Sergej neće na SP

Fudbal -

Tektonska pomeranja u FSS Selektor koji nas je odveo na Mundijal vraća se kao savetnik Mladena Krstajića, uz uslov da Milinković-Savić ne bude na spisku putnika za Rusiju

Iskustvo iz poslednje dve utakmice primoralo je Fudbalski savez Srbije na radikalne poteze!

Rukovodstvo Saveza, predvođeno Slavišom Kokezom, odlučilo je da aktuelnom selektoru Mladenu Krstajiću ubuduće u radu pomaže doskorašnji šef stručnog štaba „orlova“ Slavoljub Muslin.

Odrekao se miliona

Neverovatni obrt dogodio se iz nekoliko razloga. Odustaje se od pokušaja stvaranja lepe igre i sve se vraća na pređašnje stanje, kada se pod Muslinom igralo ružno, ali se pobeđivalo.

Naruku FSS išao je i trenutni status bivšeg selektora, koji je na prvi poziv s Terazija odbio nekoliko milionskih ponuda iz Premijer lige i Bundeslige, sve iz želje da u svoju biografiju upiše jedan odlazak na Mundijal, makar i ulozi savetnika. Naravno, ni ovi pregovori nisu mogli proći bez uslova druge strane. Muslin je insistirao da prilikom odlučivanja ima pravo veta na jednu odluku Krstajića. Dobroobavešteni izvori tvrde da će ga iskoristiti u slučaju upućivanja poziva Sergeju Milinković-Saviću.

U FSS su spremni da pređu preko toga, jer je procenjeno da se kolektivna svest o igri reprezentacije vratila na nivo od jeseni 2017, pa će se bez problema odreći i Milinković-Savića i Ljajića ako zatreba.

foto: Nebojša Mandić

Odlazi i Bunjevčević

Uz Sergeja, Mundijal će samo na TV gledati i aktuelni sportski direktor Goran Bunjevčević. Njegovo mesto će zauzeti Radomir Antić, budući da je i sam mnoge današnje reprezentativce selektirao u svojoj eri na klupi „orlova“, a biće i dragoceno iskustvo u pripremama za odlazak u Rusiju.

*Nije ipak sve kao što izgleda, na radost ili tugu, kako već gledate na našu fudbalsku stvarnost.

Danas je prvi april!

foto: Nemanja Pančić

Bomba u Humskoj

PAVLOVIĆ U PARTIZANU

KK Partizan mogao bi da dobije ogromno pojačanje u Srpskoj ligi, pošto bi iz penzije mogao da se aktivira Saša Pavlović. Momak koji je nedavno oprostio dug crno-belima poznat je po svojoj ljubavi prema klubu. Međutim, i ovde je reč o prvoaprilskoj šali.

Kurir / Ekipa Kurira

Foto: Dragana Udovičić, Beta, Nebojša Mandić, Nemanja Pančić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV SPORT) CIRKUS „MEDRANO“ ZA VIKEND U SUPERLIGI SRBIJE ?! Ili zašto će, opet, Kokeza biti kriv za sve?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track