Milosavljević ostaje u Partizanu

Počelo stvaranje tima

Milosavljević ostaje u Partizanu

Košarka -
Milosavljević bi u naredne dve godine trebalo da uz Anđušića i Bogdanovića nadomesti najavljene odlaske Božića i Kecmana

Agencija Beobasket saopštila je u sredu da je košarkaš Partizana Dragan Milosavljević na dve godine produžio vernost crno-belima, čime je i zvanično počelo rešavanje statusa dosadašnjih prvotimaca.

S obzirom na najavljene odlaske veterana Petra Božića i Dušana Kecmana, nije teško zaključiti da trener Duško Vujošević vidi Milosavljevića kao igrača koji će iskustvom i solidnim prisustvom u odbrani davati ravnotežu na poziciji "dvojke" u odnosu na mlade Danila Anđušića i Bogdana Bogdanovića.

Dragan Milosavljević (23 godine, 198 cm) doveden je u Partizan kao kandidat za "A" reprezentaciju, tokom dve sezone nije se pokazao baš kao pun pogodak, ali će dobiti još jednu šansu da pokaže šta zna. Milosavljević je pre Partizana mt:s igrao za Radnički iz Kragujevca i Napredak. Bio je član mlade reprezentacije Srbije, a u "ličnoj karti" ima i zvanje MVP igrača srpskog prvenstva. Sa crno-belima je prethodnih sezona osvojio pet trofeja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja