Mauri "pogodio" rezultat uzeo 10.000 evra

Realno

Mauri "pogodio" rezultat uzeo 10.000 evra

Fudbal -
Mauri je navodno pogodio dva rezultata, ali je posle otkrivanja skandala oko nameštanja nedelju dana bio u pritvoru

Kapiten Lacija Stefano Mauri jedan je od fudbalera koji je tokom proleća uhapšen u istrazi oko nameštanja utakmica u Seriji A.

Mauri, kao ni bilo koji igrač Serije A, nije smeo da se kladi na utakmice ovog prvenstva, ali on je navodno otišao do kladionice i uložio dva evra na isto toliko parova. Mauri se, slučajno ili ne, opredelio da na utakmicama Fiorentina - Napoli i Inter - Bolonja pogađa tačan rezultat, što je, za one koji ne igraju tikete, jedan od najtežih načina da se uzme novac.

Kapiten Lacija je navodno za oba meča prognozirao rezultat 0:3. Za meč Fiorentine i Napolija, još je i bilo moguće da će rezultat "doći", iako je kvota bila čak 40, ali na duel apsolutnog favorita Intera i autsajdera Bolonje, malo teže - kvota je bila 125.

Mauri je navodno pogodio oba rezultata i na dva uzeo 10.000 evra, ali je posle otkrivanja skandala oko nameštanja ("kalčokomese") nedelju dana bio u pritvoru. Ovaj fudbaler osumnjičen je da je učestvovao u nameštanju utakmica Leće - Lacio i Lacio - Đenova u sezoni 2010/11.

Sporni tiket
Sporni tiket

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track