ČOVIĆ O SMENI TRENERA: Smešta nam pijano društvo sa meča Dinamik - Partizan i bahato društvo iz Crne Gore!
Foto: Saša Pavlić

oštri demanti

ČOVIĆ O SMENI TRENERA: Smešta nam pijano društvo sa meča Dinamik - Partizan i bahato društvo iz Crne Gore!

Košarka -

Vest crnogorskih medija da KK Crvena zvezda smenjuje trenera Dušana Alimpijevića i na njegovo mesto dovodi stratega Mornara Mihaila Pavićevića dobila je žestok odgovor sa Malog Kalemegdana.

Predsednik crveno-belih Nebojša Čović demantovao je smenu na klupi i za plasiranje takvih informacija optužio "pijano-bajhatu udrugu".

- Potpuna je laž da smenujemo trenera. Ovde se radi o neistini koja je montirana i plasirana od strane pijanog društva posle utakmice između Dinamika i Partizana u sredu uveče. Oni su u vezi sa bahatim društvom iz Crne Gore - kaže za Kurir Nebojša Čović i objašnjava:

- Na delu je pokušaj destabilizacije Crvene zvezde, ali i sakrivanje nove krađe u crnogorskom prvenstvu, gde je Mornar ponovo brutalno pokraden od strane Budućnosti.

Čović dodaje i da ima informecije kako je nastala vest o smeni trenera.

- Vest je objavio crnogorski medij bez ikakve potvrde. Telefonski sam se čuo sa Đorđijem i sa Mihailom Pavićevićem, a oni su mi se izvinjavali i rekli da nemaju nikakve veze sa informacijom, već da bahata beogradsko-podgorička udruga želi da posvađa druge klubove,a trebelo bi da noseve zabiju u svoja dvorišta. Pojedini mediji su požurili da objave "ekluzivu", a sve više prepoznajemo ko se sve udružio protiv nas. Takođe je dobro što smo iz ovoga potvrdili saznanja o medijskoj mreži "bravarsko-limarsko-montenigerskoj".

Kurir sprot, foto: Saša Pavlić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Evo zbog koga možemo da se nadamo ozbiljnom uspehu na Svetskom prvenstvu u Rusiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track