Saša Čađo: Hemija među košarkašicama Srbije je sjajna
Foto: Kss.rs

radna atmosfera

Saša Čađo: Hemija među košarkašicama Srbije je sjajna

Košarka -

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije privodi kraju prireme na Zlatiboru, koje služe za uigravanje ekipe, građenje timske hemije i podizanje forme.

Srbiju sredinom ovog meseca očekuje učešće na prijateljskom turniru u Kini, a narednog leta i Evropski šampionat čiji će naša zemlja biti domaćin. Jedna od najiskusnijih reprezentativki na Zlatiboru Saša Čađo kaže da u timu vlada odlična atmosfera, kao i da je raspoloženje za vredan rad na izuzetno visokom nivou.

– Treniramo jako i ovih dana akcenat je poboljšanju kondicije. Zadovoljna sam kako pripreme teku. Ono što što je najvažnije je da su sve devojke zdrave i trude se kako bi maksimalno odradile svaki trening i bile što spremnije za predstojeći prijateljski turnir u Kini. Hemija u timu je sjajna i nove igračice su se fino uklopile. Polako se uigravamo. Ovo je tek početak, ali nastavljamo da radimo kvalitetno kako bi bile sve bolje i uigranije – ističe bek srpskog tima Saša Čađo.

Proveru svega urađenog na Zlatiboru, naš tim će imati u Kini, gde će sredinom ovog meseca učestvovati na prijateljskom turniru.

– Na turniru ćemo pokušati da primenimo sve što smo radile tokom ovih priprema. Ima dosta starih, ali i mnogo novih stvari u našoj igri, tako da će ovo biti dobra proba za sve nas – zaključila je Saša Čađo.

Ekipa put Beograda kreće u petak, posle prepodnevnog treninga. Posle dva dana odmora, reprezentativke Srbije odigraće u ponedeljak i utorak prijateljske utakmice, da bi 11. jula krenule u Kinu na turnir.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track