SEVNULA PESNICA U NOĆNOM KLUBU! Potukle se NBA zvezde! Provocirao ga tokom finalne serije, pa dobio po nosu!
Foto: Reuter

skandal u americi

SEVNULA PESNICA U NOĆNOM KLUBU! Potukle se NBA zvezde! Provocirao ga tokom finalne serije, pa dobio po nosu!

Košarka -

Košarkaš Klivlenda Tristan Tompson udario je pesnicom zvezdu Golden Stejta Drejmonda Grina u jednom noćnom klubu u Los Anđelesu.

Grin je tokom finalne serije NBA lige konstantno provocirao Tompsona... Na proslavi same titule Grin je izjavio da u ligi ima dosta "mekanih" momaka i za primer uzeo Tompsona i naveo da je hteo da se rukuje sa njim na kraju meča i čestita mu na pobedi. Grin se nije poneo kao pravi sportista, nego je odbio da pruži ruku Tompsonu, što je centra Klivlenda izbacilo iz takta.

Sve to se očigledno dugo kuvalo u Kanađaninu, a proključalo je, prema ovim navodima, prvi put kada je video Drejmonda. Odlučio je da se osveti.

Navodno, u noći 18. jula, u klubu u Los Anđelesu, Tristan Tompson je dva puta iznenada udario Drejmonda Grina u trenutku dok se ovaj izvinjavao za njihov sukob i reči koje je uputio posle četvrte utakmice finala.

Veći incident, da priča bude još “holivudskija”, sprečili su baš superstarovi Lebron Džejms i Kevin Durent, saigrači dvojice snažnih momaka koji su stali izmeđi njih.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track