SERENA VILIJAMS DOŽIVELA DEBAKL: Amerikanka u prvom kolu uzela samo jedan gem! Niko je nikada nije tako PONIZIO! (VIDEO)
Foto: AP

Ubedljiv poraz

SERENA VILIJAMS DOŽIVELA DEBAKL: Amerikanka u prvom kolu uzela samo jedan gem! Niko je nikada nije tako PONIZIO! (VIDEO)

Tenis -

Američka teniserka Serena Vilijams doživela je u prvom kolu turnira u San Hozeu najteži poraz u kariji! Amerikanku je oduvala britanska teniserka Džoana Konta, koja joj je prepustila samo jedan gem - 6:1, 6:0.

Zanimljivo, Serena je dobila prvi gem, a ni u narednim gemovima ništa nije slutilo na ovakav razvoj situacije, pošto su bili više nego neizvesni.

Ovo je najteži poraz u karijeri Serene Vilijams. Amerikanka se nedavno vratila na teren posle porođaja. Činilo se da je pitanje vremena kada će se vratiti u vrh pošto je na Vimbldonu stigla do finala, ali je sada usledio hladan tuš.

"Mislim da je ona igrala dobro u drugom setu, a ja nisam bila dovoljno oštra u prvom pa je ona dobila na samopouzdanju i to iskoristila. Jedino što mogu da kažem je da sam se borila na terenu. Nisam se predala, dobro sam se kretala i moram da uzmem pozitivne stvari iz ovog meča. Trenutno mi je na misli toliko toga da nemam vremena da budem šokirana zbog poraza, u kojem nisam igrala najbolje", rekla je Serena nakon tog strašnog poraza.

Kurir sport Foto: AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track