Krstić: Kirilenko odlučuje i za mene

Kapiten na raskrsnici

Krstić: Kirilenko odlučuje i za mene

Košarka -
Imam ugovor sa CSKA i opciju da mogu da odem u NBA i istina je da postoje ponude iz SAD, ali rok za slanje odgovora njima je 15. jul pa imam još vremena“, rekao je Krstić

Kapiten srpskih košarkaša Nenad Krstić rekao je da posle vesti da Andrej Kirilenko ostaje u CSKA da će možda i on naredne sezone braniti boje moskovskog kluba.

„Imam ugovor sa CSKA i opciju da mogu da odem u NBA i istina je da postoje ponude iz SAD, ali rok za slanje odgovora njima je 15. jul pa imam još vremena“, rekao je Krstić.

On je na okupljanju reprezentacije u hotelu Zira u Beogradu istakao da je moguće i da ostane u Moskvi.

„Jedno je sigurno, CSKA ne bih menjao ni za jedan drugi klub u Evropi. Uslovi u Moskvi su dovedeni do savršenstva po svakom pitanju. Ima istine u tome da ako Kirilenko ostane u Moskvi, ostajem i ja““, istakao je Krstić, u tom, momentu ne znajući da je Rus nagovestio da će ostati u domovini.

Krstić je došao na pripreme reprezentacije za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2013. godine, ali je zbog povrede skočnog zgloba njegovo učešće u njima pod znakom pitanja.

„Usred meča sa Panatinaikosom osetio sam da je nešto u zglobu puklo i pojavio se otok. Napravljena je loša dijagnoza i ja sam nastavio da treniram i igram rusko prvenstvo, što je dosta pogoršalo stanje mojih ligamenata. Početkom juna sam išao u Njujork kod doktora koji je radio sa Nju Džersijem i on mi je stavio onu plastičnu ’čizmu’. Skinuo sam je pre deset dana, radim redovno terapiju i potrebno je vreme da se prati stanje“, naglasio je Krstić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track