KURIR TV NA LICU MESTA: Krem svetske košarke na NBA kampu u Beogradu
Foto: Printscreen

EKSKLUZIVNO

KURIR TV NA LICU MESTA: Krem svetske košarke na NBA kampu u Beogradu

Košarka -

Kamp "Košarka bez granica Evropa 2018" počeo je danas u Beogradu, u sportskoj hali u Žarkovu, uz učešće velikih imena ovog sporta poput čuvenog NBA trenera Grega Popoviča i asova Žarka Paspalja, Predraga Stojakovića, Vladimira Radmanovića, Saše Pavovića, radoslava Nesterov ića, ali i Nikole Jokića, Nikole Vučevića i Bobana Marjanovića.

Najviše pažnje izazvao je Popovič, čuveni trener San Antonija, koji je istakao da uvek voli da dođe u Srbiju, zemlju odakle su njegovi jkoreni.

"Uvek uživam ovde, u društvu prijatelja, volim dobru hranu i vino, sinoć sam bio sa Dudom Ivkovićem, tu je naravno i Žarka Paspalj. Kampovi poput ovog su sjajna prilika da se okupe mnogi bivši igrači, treneri, da pomognu i vrate nešto zajednici i siguran sam da će mladi momci i devojke uživati", rekao je Popovič novinarima.

foto: Kurir Sport/Dejan Ignjatović

Predrag Stojaković je takođe istakao da mu je zadovoljstvo što ima priliku da bude u društvu velikih asova, a pričao je i o ambicijama Sakramenta, gde je asistent generalnog menadžera Vlade Divca.

"Tu su Bogdan Bogdanović, igra sjajno, pravi je borac, podiže lestvicu, verujem da će biti još bolji naredne sezone. Stigao je i Nemanja Bjelica, očekujemo da kao tim napredujemo", rekao je Stojaković.

foto: Kurir Sport/Dejan Ignjatović

Kurir sport

Foto: Starsport©

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track