EMOTIVNI ĐORĐE GAGIĆ: Kad Pionir gori, kidamo zubima! (VIDEO)
Foto: Starsport©

PARTIZAN kao nekad

EMOTIVNI ĐORĐE GAGIĆ: Kad Pionir gori, kidamo zubima! (VIDEO)

Košarka -

Partizan je bacio na kolena moćni Zenit, ekipu koja planira da osvoji Evrokup!
Jedan od junaka crno-bele čete u paklu Pionira bio je Đorđe Gagić, koji je u finišu meča postigao četiri zlatna poena.

Ako je protiv Trenta njegovo isključenje Partizan koštalo poraza, sada je sve nadomestio. Kako sam priznaje, pokušava da obuzda emocije koliko može, ali je u pojedinim trenucima to skoro nemoguće.

- Ja jesam iskusan, prošao sam mnogo toga s Partizanom, i Evroligu i svašta... jako dobro znam šta je pun Pionir, ali nikada ne može da se isključi želja i motiv. Postoji taj pozitivan naboj, da bukvalno, kad Pionir krene da gori, izneseš zubima najteže stvari - kaže Gagić i dodaje:

- U svom tom haosu trudim se da iskontrolišem sebe. U tim trenucima moram da pomognem i ostalim momcima koji nisu toliko igrali pred takvom atmosferom. Da pokušam da ih malo spustim na zemlju. Najvažnije je da igramo sve bolje, da rastemo iz meča u meč. Da posle svakog treninga i svake utakmice napredujemo - kaže Gagić i dodaje:

foto: Starsport©

- Suvišno je da pričamo o tome kakav je Zenit tim. Oni su sastavljeni da uđu u Evroligu, preko Evrokupa ili VTB lige. Međutim, sve je ovo lepo, ali utakmica je završena. Imamo malo vremena da se odmorimo i resetujemo. Moramo da se pripremimo za Mornar, jer oni su ozbiljan i nezgodan rival. Ne smemo da opustimo ni malo.

Gagić kaže da mu se veoma dopada kako je selektovana ekipa Partizana - Verujem u ovu priču. Vratio sam se jer želim da pomognem i baš mi je stalo. To ne mogu da sakrijem. Kad izađem na teren ne postoji bol, ne postoji ništa...samo želja da pobedimo. Da slavimo za ljude koji dolaze u ovako velikom broju i hvala im na tome. Svi zajedno moramo da vratimo Partizan tamo gde pripada - ocenio je centar crno-belih.

Kurir sport/Predrag Gajić, foto: Starsport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track