NAVIJAČI LIVERPULA BESNI NA ŠAĆIRIJA: Albanac izbegava navijače! Iz straha NE SME u centar grada!
Foto: Reuters

NE VOLE GA NIGDE

NAVIJAČI LIVERPULA BESNI NA ŠAĆIRIJA: Albanac izbegava navijače! Iz straha NE SME u centar grada!

Fudbal -

Fudbaler Liverpula poreklom sa Kosova i Metohije Đerdan Šaćiri juče je proslavio svoj 27. rođendan, a povodom toga dao je i veliki intervju za švajcarski list ''Blik''.

Ovaj intervju nije našao na lepo mišljenje navijača Liverpula zbog jedne njegove izjave u istom.

Naime, upitan od novinara, da li je istina da i dalje, iako igra za slavni Liverpul, živi u istoj kući u Mančesteru u kojoj je živeo i dok je nastupao za Stouk, Šaćiri je naivno odgovorio:

''Da, istina je! Iskreno, ja uopšte nikada nisam ni bio u centru grada Liverpula, osim kada smo bili u hotelu sa ekipom. Svi mi kažu da je to teško, jer vas ljudi presreću i napadaju na ulicama.''

Naravno, malo vremena je prošlo do trenutka kada su ovaj intervju primetili engleski mediji i odmah preneli na svojim sajtovima. To je izazvalo gnev najvernijh navijača Liveprula koji su pozati po svojoj strastvenosti i vezanosti za ovaj klub.

Oni su ovu izjavu odmah shvatili kao nepoštovanje kluba i navijača, koji između ostalog sami finansiraju igrače kluba sa Enfilda. ''Redsi'' smatraju da ovo nije način da im se izrazi zahvalnost za ono što pružaju klubu, što ih je veoma uvredilo.

Po društvenim mrežama bilo je raznih komentara koji su otišli predaleko.

''Šaćiri je priznao da nikada nije bio u centru grada Liverpula i da živi u Mančesteru uglavnom zbog toga što želi da izbegne navijače Liverpula! Momak mora da nauči da poštuje decu i odrasle koji plaćaju nenormalne sume novca koje finansiraju njegovu preteranu zaradu i dolaze da ga gledaju kako igra!''

Kurir sport

Foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track