TRENER PARTIZANA STRIKTAN PRED ZADAR! Čanak: Pobeda je jedina opcija!
Foto: Dragana Stjepanović/KK Partizan

otvoreno

TRENER PARTIZANA STRIKTAN PRED ZADAR! Čanak: Pobeda je jedina opcija!

Košarka -

Crno-beli u petak, 26. oktobra od 21 čas dočekuju Zadar u Štark areni.

U 5. kolu regionalne, ABA j.t.d. lige, košarkaši Partizana NIS dočekuju Zadar. Utakmica je na programu u petak, 26. oktobra od 21 čas. Prvi put nakon više od 4 godine, crno-beli će odigrati utakmicu u Štark areni.

Pred meč u našoj najvećoj dvorani, trener Partizana NIS, Nenad Čanak je izjavio:

"Teška je situacija za nas, ali izlazili smo i iz težih. Zadar je promenio trenera, tako da se u ovom trenutku moramo okrenuti samo sebi i otkloniti nedostatke u igri. U sutrašnjoj utakmici nemamo izbora i jasno je da nam je pobeda jedina opcija", poručio je Čanak.

Bek crno-belih, Vanja Marinković deli mišljenje svog trenera.

"Pred nama je utakmica u kojoj moramo da pobedimo. Svesni smo da smo sposobni da igramo daleko bolje nego što je to bio slučaj u prethodnih desetak dana i učinićemo sve da to sutra i pokažemo na parketu Arene. Zadar će sigurno ući u meč sa velikom energijom i željom, ali sam ubeđen da ćemo mi tu pobedu želeti više", istakao je Marinković.

Prodaja pojedinačnih ulaznica za nivo 200 i Sky box je počela danas. Ukoliko bude potrebe, u prodaju će biti pušten i nivo 400.

Posle nekoliko godina Partizan se vraća u Arenu i to protiv najslabijeg tima u ABA ligi Zadra. Vreme je da se prekine serija poraza, a kvota da će crno-beli pobediti s više od 10,5 poena razlike je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Zadar.

Kurir sport

Foto: Partizan.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track