VARDA NAJSTRAŠNIJE ISPLJUVAO IGRAČE PARTIZANA: Svi misle da su dotakli zvezde, a nisu se ni na BEOGRAĐANKU popeli! Pa ja sa 40 godina...
Foto: Profimdeia

nije mogao više da ćuti

VARDA NAJSTRAŠNIJE ISPLJUVAO IGRAČE PARTIZANA: Svi misle da su dotakli zvezde, a nisu se ni na BEOGRAĐANKU popeli! Pa ja sa 40 godina...

Košarka -

Iskusni centar Ratko Varda razočaran je odnosom maldih košarkaša Partizana prema klubu.

Partizan je u Ankari izgubio od Turk Telekoma i tako nastavio neslavni niz poraza... Bio je to čak šesti vezani poraz crno-belih.

Katastrofalni rezultati teško padaju bivšem centru Partizana Ratku Vardi koji je na Instagramu žestoko isprozivao igrače kluba koji mu je u srcu.

“Ne mogu, jače je od mene da ne prokomentarišem ovo. Gledam ovaj današnji Partizan, nema tu mnogo šta da se vidi – svi misle da su dotakli zvezde, a niko se još nije popeo ni na Beograđanku da bude malo bliže tim zvezdama. Stvar je u principu želiš li da odeš dalje, želiš li da napraviš više ili ćeš se jednog dana zadovoljiti time što si igrao u Partizanu. Da skinem 20 kg i sa 40 (godina) da ponovo počnem da igram sa mojim bratom Novicom Veličkovićem, on zna o čemu pišem. Uvek na..be trener, valjda će Trinkijeri postaviti stvari na svoje mesto. Srećno voljenom klubu", napisao je Varda na Instagramu.

Podsetimo, crno-beli su angažovali novog trenera. Partizan će voditi Andrea Trinkijeri.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track