MEGA VERUJE U TRIJUMF PROTIV PARTIZANA! Milojević: Ne delimo protivnike na lakše i teže!
Foto: Mega Bemax

ABA liga

MEGA VERUJE U TRIJUMF PROTIV PARTIZANA! Milojević: Ne delimo protivnike na lakše i teže!

Košarka -

Trener košarkaša Mega Bemaksa Dejan Milojević rekao je danas da njegova ekipa ne deli rivale na slabe i teže, kao i da će protiv Partizana pokušati da zadrže maksimalan učinak u ABA ligi.

"U subotu dočekujemo Partizan koji je izuzetno kvalitetan protivnik i pored nešto slabijih igara u poslednjih nekoliko utakmica. Dodatno su se pojačali i sigurno je da nas očekuje veoma težak meč. Mi od starta sezone idemo korak po korak, ne delimo protivnike na lakše i teže već svakom meču prilazimo sa potrebnom dozom energije na terenu i agresivnom odbranom. Ukoliko tako bude i u subotu, imaćemo dobru šansu da dodjemo do novog trijumfa i tako nastavimo sjajan niz koji imamo", rekao je Milojević za klupski sajt.

Mega Bemaks sutra od 17 časova u Sremskoj Mitrovici nastavlja takmičenje u ABA ligi kada će u okviru 6. kola dočekati Partizan.

Izabranici Dejana Milojevića su sa pet pobeda i dalje neporaženi u ABA ligi.

"Potrebno je da u ovu utakmicu udjemo kao i u sve ostale do sada u ABA ligi. Partizan je veoma dobra ekipa koja će umeti da kazni ukoliko ne uspostavimo naš ritam na meču, uz brzu igru i agresivnu odbranu. Ukoliko uspemo u tome, verujem da možemo da dodjemo do trijumfa i da tako nastavimo pobednički niz, što bi nam svima puno značilo", rekao je Luka Aščerić.

Karte za utakmicu su već u prodaji po ceni od 400 dinara za tribine i mogu se kupiti u kafiću Pinki u okviru hale od 8 do 21 čas, kao i na blagajni hale na dan utakmice od 14 časova.

Kurir sport/Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track