Partizan: Nismo kontaktirali Hezonju

Reagovanje

Partizan: Nismo kontaktirali Hezonju

Košarka -
U Partizanu kažu da nikakvih kontakata sa mladim hrvatskim igračem, nije bilo

Košarkaški klub Partizan se povodom spekulacija da će sada već košarkaš Barselone mario Hezonja pojačati srpskog šampiona, oglasio saopštenjem u kojem se kaže da kontakti između kluiba iz Humske i hrvatskog košarkaša nisu postojali.

Saopštenje Partizana prenosimo u celosti:

"Povodom velike medijske buke oko mogućeg dolaska u Partizan Marija Hezonje želimo da kažemo da mi direktnih kontakata sa ovim igračem nismo imali. Košarkaškom klubu Partizan mt:s bi bila čast da takav talenat dođe kod nas i sa velikim simpatijama smo primili njegove reči koje smo videli u medijima. Želeli bi smo da ponovo dođe vreme u kome bi igrači iz Srbije u Hrvatsku i iz Hrvatske u Srbiju prelazili radi bavljenja sportom, a bez ikakve otadžbinske halabuke i ljutnje.

Bili smo svesni u svakom trenutku da je nakon 20 godina nacionalističkog divljanja i pravljenja svakovrsne štete u ljudskim odnosima iluzorno očekivati da jedan mladić od 18 godina, ma koliko častan i hrabar bio, jednim potezom svu tu štetu sportski sanira.

KK Partizan mt:s pozdravlja izjave simpatije prema Partizanu igrača Hezonje i nada se da njegov primer neće ostati usamljen, a njemu želi uspešnu karijeru i izrastanje u velikog igrača", kaže se u saopštenju ikluba iz Humske.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja