BOBI DOBIO LAKAT U GLAVU! Sramna sudijska odluka: Srbinu svirali faul, a rival ga brutalno udario u lice! (VIDEO)
Foto: AP

LEJKERSI SRUŠILI KLIPERSE POSLE PRODUŽETKA

BOBI DOBIO LAKAT U GLAVU! Sramna sudijska odluka: Srbinu svirali faul, a rival ga brutalno udario u lice! (VIDEO)

Košarka -

Los Anđeles Lejkersi pobedili su rano jutros ekipu Klipersa posle produžetka sa 123:120.

Meč je obeležila jedna sramna sudijska odluka. Centar Klipersa Boban Marjanović dobio je žestok udarac u lice, laktom ga je udario košarkaš Lejkersa Lens Stivenson, a sudija je svirao faul u korist Amerikanca.

Nakon sporne situacije koja se dogodila u produžetku, Klipersi su tražili objašnjenje od sudija i rečeno im je da je snimak pregledan kako bi bilo utvrđeno šta se tačno dogodilo. Stivensonu nije dosuđen faul bez obzira što je udario Marjanovića jer je prvobitna odluka bila da se radi o faulu igrača Klipersa.

Meč će ostati upamćen i po povratku na teren Lebrona Džejmsa koji je propustio 17 utakmica zbog povrede.

Džejmsu je jedna asistencija nedostajala za tripl-dabl učinak, pošto je utakmicu završio sa 24 poena, 14 skokova i devet uspešnih dodavanja.

U timu Lejkersa istakli su se i Lens Stivenson sa 20 poena, Brendon Ingram je ubacio poen manje, dok je Radžon Rondo upisao 14 poena i 13 skokova.

Najefikasniji u poraženom timu bio je Lu Vilijams sa 24 poena, Patrik Beverli je dodao 17, a Montrezl Harel i Tobajas Heris po 15 poena.

foto: AP

Konačno je šansu dobio i srpski centar Boban Mrjanović. Srpski košarkaš he na terenu proveo 13 minuta i za to vreme je postigao 11 poena, uz pet skokova i jednu asistenciju.

Efes ima priliku da večeras (20.30) nokautira Panatinaikos i sebe dovede vrlo blizu osvajanja 4. mesta. Kvota na dvojku je 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Panatinaikos - Efes.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track