SRUŠIO JE MOĆNI JUVENTUS, A ONDA SAZNAO ZA SMRT BEBE: Nesrećni fudbaler Atalante nakon najveće pobede u karijeri primio JEZIVU VEST!
Foto: Profimedia

BOL I TUGA

SRUŠIO JE MOĆNI JUVENTUS, A ONDA SAZNAO ZA SMRT BEBE: Nesrećni fudbaler Atalante nakon najveće pobede u karijeri primio JEZIVU VEST!

Fudbal -

Igrač Atalante Rafael Toloi doživeo je velku porodičnu tragediju.

Fudbaleri Atalante eliminisali su Juventus u Kupu Italije (3:0), za štopera Rafaela to je bila najveća pobeda u karijeri, ali nažalost, nakon velikog slavlja na terenu primio je najgore moguće vesti - supruga Flavia je izgubila bebu.

Flavia je pre meča saznala da je izgubila bebu, ali nije želela da saopšti suprugu dok se utakmica ne završi.

"Pre ulaska na stadion sam nazvao suprugu i ćerku. Činilo mi se da nešto nije u redu. Jako dobro poznajem suprugu, pa sam je pitao šta se dogodilo. Trudna je 10 nedelja i otišla je na kontrolu. Zamolio sam je da mi snimi otkucaje bebinog srca i pošalje,a ona je odgovorila da je baterija prazna."

"Počeo sam da razmišljam šta se događa, ništa mi nije rekla jer je htela da se skoncentrišem na meč. Uz sve te negativne misli rekao sam sebi, ako se nešto ružno dogodilo, mogu da pomognem saigračima da pobededimo da bar malo radosti ponesem kući".

"Pobedili smo jednu od najboljih ekipa na svetu sa 3:0. Doživeo sam čarobnu noć sa saigračima i navijačima, ali kad sam došao kući dobio sam vesti kojih sam se plašio. Izgubili smo bebu. Kakva bol i tuga!"

"Svojoj voljenoj Flaviji reći ću samo jedno - volim te i uvek ću biti uz tebe. Život je takav i moramo biti jaki u svakom trenutku. Verujem da je Bog spremio više radosti za nas u budućnosti."

Rafael i Flavia imaju ćerkicu Mariju, čekali su drugo dete.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track