IMAMO ŠANSU PROTIV ZVEZDE: Evo šta Dejan Milojević kaže pred polufinale Kupa Radivoja Koraća
Foto: Starsport©

Reakcija

IMAMO ŠANSU PROTIV ZVEZDE: Evo šta Dejan Milojević kaže pred polufinale Kupa Radivoja Koraća

Košarka -

Trener košarkaša Mege Dejan Milojević rekao je da je njegova ekipa igrala loše u većem delu utakmice protiv Borca, ali je ocenio da je zasluženo pobedila i da ima šansu u polufinalu Kupa Radivoja Koraća protiv Crvene zvezde.

"Ova utakmica je još jednom pokazala zašto je Kup zanimljivo takmičenje na kome su iznenadjenja uvek moguća. Mi smo realno kvalitetnija ekipa, ali smo jako, jako loše odigrali 30 minuta. Posle toga smo našli energiju, napravili preokret i zasluženo dobili. Borac je znao šta hoće i da je on pobedio, ne bi bilo nezasluženo, ali u isto vreme mislim da bolja ekipa ide dalje", rekao je Milojević.

Košarkaši Mege plasirali su se u polufinale Kupa Radivoja Koraća pošto su u Nišu pobedili Borac sa 73:69. Mega će u polufinalu igrati protiv pobednika Crvene zvezde, koja je savladala Dinamik (75:70 ) , a Milojević je na pitanje koga očekuje u polufinalu rekao:

"Zvezdu naravno. Kao što smo mi bili bolja ekipa od Borca i oni za malo da nas iznenade, tako mislim da i možemo da imamo šansu. Svako ima šansu. Verujte, ovo za pola sata neće biti bitna utakmica, igra se dan za dan, pamti se samo pobeda. Kako odigrate jedan dan, nije garancija kako ćete igrati drugi", naveo je on.

Košarkaš Mege Luka Ašćerić rekao je da ekipi nije bilo lako da nadoknadi 18 poena zaostatka.

"Razlika nije bitna, bitna je pobeda. Sada se okrećemo polufinalu. Treba da popravimo greške koje smo pravili u prvom poluvremenu i da u polufinalu odigramo na način na koji smo završili četvrtfinale", naveo je on.

foto: Starsport©

Trener Borca Jovica Arsić rekao je da 30 minuta dobre igre nije dovoljno protiv ekipe kakva je Mega.

"Ne mogu da budem zadovoljan kada je krajnji ishod u pitanju. Dobro smo igrali 30 minuta, odbrana je uglavnom bila dobra, ali to nije bilo dovoljno protiv ovako kvalitetnog rivala. Kada padne koncentracija pet minuta i kada pravite greške kakve smo pravili, rezultat se topi i nervoza se uvuče u tim. Nismo toliko iskusna ekipa da bismo mogli da rutiniramo ovakve utakmice", rekao je on.

Dobra partija Ilije Đokovića nije pomogla Borcu da se plasira u polufinale.

"Drugu godinu zaredom Borac na Kupu gubi u neizvesnoj završnici. Čestitam Megi na korektnoj borbi. U poslednjih sedam, osam minuta ponestalo je koncentracije, što je Mega iskoristila da napravi preokret i privede meč kraju", naveo je Đoković.

Kurir sport / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track