KOBI BRAJANT PSOVAO BOSANSKU ZVER NA SRPSKOM JEZIKU! Jusuf Nurkić od šoka nije mogao da dođe sebi! (VIDEO)
Foto: Profimedia

HIT PRIČA

KOBI BRAJANT PSOVAO BOSANSKU ZVER NA SRPSKOM JEZIKU! Jusuf Nurkić od šoka nije mogao da dođe sebi! (VIDEO)

Košarka -

Reprezentativac Bosne i Hercegovine, košarkaš Portlanda Jusuf Nurkić, ispričao je jednu zaniljivu anegdotu o jednom od najboljih NBA igrača svih vremena - Kobiju Brajantu.

Nurkić je otkrio da mu je upravo Brajant bio idol kada je počeo da trenira košarku. Prisetio se prvog meča na kom je igrao protiv njega, ali i šoka koji je doživeo kada ga je legendarni košarkaš psovao na srpskom jeziku.

"Kobi je moj idol. Odrastao sam u malom selu u Bosni. Počeo sam da igram košarku, i kada sam ga video bio sam opčinjen. Na mom debiju protiv Lejkersa u San Dijegu sedeo sam na klupi i samo gledao u njega. Kada me je trener pozvao da uđem u igru bio sam potpuno pogubljen. Kada sam ušao razmišljao sam samo o duelu sa njim. Na prvom piku sam rekao 'Preuzimam', nije mi bilo bitno kako će se završiti. Posle utakmice je bilo... Čoveče da li sam stvarno igrao protiv Kobija. To je bilo ostvarenje sna."

Nurkić je otkrio kako mu je Kobi na jednoj utakmici odgovorio na srpskom jeziku.

"Kobi je šutirao bacanja, a ja sam sudije pitao kako je moguće da njega niko ne sme da pipne. Celo veče šutira bacanja. On mi je nešto dobacio na mom jeziku. Bio sam u čudu 'Nisam ga dobro čuo, ne mogu da verujem da on zna moj jezik' pomislio sam".

Nešto kasnije se uverio da Kobi odlično zna njegov jezik.

"Malo kasnije on je opet stao na liniju penala i ponovio istu stvar. Bila je to psovka. Tad sam se uverio da stvarno zna moj jezik", rekao je kroz smeh Nurkić.

Podsetimo, Kobi Brajant je jednom prilikom otkrio da ga je bivši saigrač Vladimr Radmanović naučio da psuje na srpskom jeziku.

Srpski košarkaš je naučio Brajanta da kaže „puši k...“ i „U pi.ku mater...“

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track