JOKIĆ ZA POBEDU UZ ZVUK SIRENE, A DONČIĆ KADAR NEVERA! Kakav meč! Čarobni Srbin postigao nestvaran koš u poslednjoj sekundi i bukvalno RASPLAKAO  Luku! (VIDEO)
Foto: AP/printscreen YT

nikola junak denvera

JOKIĆ ZA POBEDU UZ ZVUK SIRENE, A DONČIĆ KADAR NEVERA! Kakav meč! Čarobni Srbin postigao nestvaran koš u poslednjoj sekundi i bukvalno RASPLAKAO Luku! (VIDEO)

Košarka -

Neverovatni Nikola Jokić ponovo je bio junak Nagetsa! Sjajni srpski centar postigao je u poslednjoj sekundi koš i tako doneo pobedu Denveru nad sjajnom ekipom Dalasa 100:99.

Denver i Dalas odigrali su izuzetno uzbudljiv meč. Na pet sekundi do kraja utakmice Luka Dončić je sjajnim prodorom i zakucavanjem doneo prednost svom timu 99:98. Mladi reprezentativac Slovenije je imao i dodatno slobodno bacanje, međutim, lopta je izašla iz obruča. Nagetsi su odmah zatražili tajm-aut kako bi postavili poslednji napad.

Naravno, odgovornost je preuzeo fenomenalni Nikola Jokić. Primio je loptu iza linije za tri poena, igrao je jedan na jedan sa Pauelom i iz teške pozicije smestio loptu u koš!

Jokićev koš u potpunosti je bacio u drugi plan sjajno zakucavanje Dončića, kome je malo nedostajalo da bude junak na ovom meču. Mladi košarkaš nije mogao da veruje šta je Nikola uspeo da pogodi. Suznih očiju gledao je neviđeno slavlje domaćeg tima.

Malo je nedostajalo da Jokić zabeleži tripl-dabl. Imao je 11 poena, 14 skokova i osam asistencija. Najefikasniji u Denveru bio je Milsap sa 33 poena.

U poraženom timu najbolji je bio Luka Dončić koji je meč završio sa 24 poena, 11 skokova i devet asistencija.

Denver se nalazi na drugoj poziciji na Zapadu sa skorom 45/22, dok je Dalas 14. sa 27/41.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track