HIT PROZIVKA SRPSKIH TRENERA Sale Đorđević: Veći sam maler od Siniše Mihajlovića!
Foto: Dado Đilas, Filip Plavčić

ma, nema veze, zezamo se

HIT PROZIVKA SRPSKIH TRENERA Sale Đorđević: Veći sam maler od Siniše Mihajlovića!

Košarka -

Sale Nacionale i Miha nastavili da se šale na svoj račun i uveseljavaju srpsku i italijansku javnost

Aleksandar Đorđević i Siniša Mihajlović proteklih dana bili su u centru domaće i italijanske sportske javnosti. Prijateljski, gotovo bratski odnos između njih dvojice, kao i obostrane pošalice dolaskom Saleta u Bolonju dobile su novi nastavak, koji je oduševio Srbe i Italijane.

Aleksandar Đorđević se po preuzimanju Virtusa iz Bolonje na konferenciji dobro našalio na račun svog prijatelja i fudbalskog trenera:

- Što se tiče Siniše, on može komotno da ostane kod kuce. Prošli put kada me je bodrio u Torinu izgubio sam.

Taj događaj desio se 2. januara 2018. kada je Đorđević vodio Bajern protiv Torina u Evrokupu. Međutim to nije sprečilo njegovog prijatelja Sinišu Mihajlovića da dođe na utakmicu između Virtusa i Le Mana (81:58) u osmini finala FIBA Lige šampiona.

- Nego šta nego je bio, znamo se još iz Beograda devedesetih godina prošlog veka, iako je on igrao u Zvezdi, a ja u Partizanu. To nije uticalo na naše druženje. Siniša je moj veliki prijatelj, odličan dasa... Znate li kako mi je Miha replicirao? Rekao je da je posle posete mojoj utakmici, vodio tim protiv Juventusa, izgubio i dobio otkaz. Ispade da sam veći maler od njega - otkrio je Sale Đorđević za Sportski Žurnal.

Hrabro na bivši klub

Miha u Torinu!

Siniša Mihajlović u subotu veče (20.30) gostuje Torinu sa svojom Bolonjom. Svaki meč je za Mihin tim od velikog značaja, jer mu i bod znači mnogo u borbi za opstanak u Seriji A. Sa druge strane, Siniši Mihajloviću neće nedostajati energije da motiviše svoje igrače protiv torinskih Bikova, kluba u kojem je radio dve godine i dobio otkaz prošle zime.

2. januar 2018. * Aleksandar Đorđević vodio Bajern protiv Torina i izgubio (76:90)

4. januar 2018. * Siniša Mihajlović vodio Torino protiv Juventusa u ~čvrtfinalu Kupa i izgubio (0:2)

Kurir sport

Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track