Najnovije vesti

SVAKO VODI SVOJU POLITIKU, IMAJU MILIONE, A VADE SIĆU DA DELE RAČUN: Miličić otkrio zašto nije mogao da se druži sa NBA zvezdama!
Foto: Printscreen

nisu druželjubivi

SVAKO VODI SVOJU POLITIKU, IMAJU MILIONE, A VADE SIĆU DA DELE RAČUN: Miličić otkrio zašto nije mogao da se druži sa NBA zvezdama!

Košarka

Nekadašnji košarkaški reprezentativac naše zemlje i drugi pik drafta 2003. godine, Darko Miličić, kaže da je za vreme igranja u Detrotu sa kojim je osvojio dve NBA titule, bio zadužen za atmosferu i da je druženja najčešće pravio u svom domu.

- Uglavnom su dolazili kod mene, pustimo prvo našu, pa njihovu muziku, bio je i na repertoaru i Baja Mali Knindža, ali i krajiška muzika, Baja iz mene izvuče najbolje i najgore - kroz osmeh priča Miličić.

- Kod sebe me je zvao Karlos Delfino, a jednom i Mehmet Okur kada mu je trebala pomoć oko selidbe. Ali uglavnom smo se družili kod mene i ja sam zvao ljude.

foto: Printscreen

Miličić je bio pomalo razočaran odnosom koji vlada u NBA timovima.

- Svako je vodio svoju politiku, sedi nas 10, račun oko 10 dolara svakom, vadi svako svoj novac, a zarađuju po 10-15 miliona. Kažem, dajte, ja ću da platim ako treba. Svako gleda svoj telefon, vodi svoju politiku za sebe, nije bilo druženja kao u Hemofarmu, gde smo išli na kafu, piće, ručak zajedno, izlazili smo ponekad, bilo je lepo druženje - rekao je Miličić, koji je opisao i druženja sa pojedincima.

Kurir sport

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...