DRVLJE I KAMENJE PO JOKIĆU: Amerikanci OSULI PALJBU po centru Denvera! Nikola samo jednom pogodio koš ZA CELU UTAKMICU! (VIDEO)
Foto: Profimedia

STRAŠNO

DRVLJE I KAMENJE PO JOKIĆU: Amerikanci OSULI PALJBU po centru Denvera! Nikola samo jednom pogodio koš ZA CELU UTAKMICU! (VIDEO)

Košarka -

Noć za nama u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu obeležili su oproštaj Dirka Novickog i Dvena Vejda od košarke, ali i katastrofalna partija Nikole Jokića.

U porazu svoje ekipe od Jute, Jokić je za 16 minuta ''uspeo'' da ubaci samo dva poena i upiše isto toliko skokova.Njegov Denver poražen je od Jute sa 118:108.

Događalo se čak dva puta ove sezone da popularni Džoker upiše četiri poena, ali samo dva još nikada. Sredinom trećeg kvartala Nikola je napustio igru i više se nije vraćao, a po rečima stručnjaka Francuz Gober ga je ''strpao u džep.''

Ovako loša partija Jokića naišla je na oštre kritike javnosti, a bilo je i onih u kojima su ismevali gorostasa iz Sombora.

U njegovom ''odsustvu'' koš Džezera su ''punili'' Bizli sa 25 poena i Marej i Moris sa po 22 ubačena poena. Heris je imao 15, a Plamli 10 poena, osam skokova i isto toliko asistencija.

Donovan Mičel je, s druge strane, ubacio 46 poena i tako zabeležio rekord karijere. Rudi Gober je imao dabl-dabl učinak: 20 poena i 10 skokova, kao i Ingliš sa 10 peona i 13 skokova, dok je Fevors meč završio sa 16 ubačenih poena.

Podsetimo, Denver je još davno obezbedio prolaz u plej-of, a sa ekipom Golden Stejta borili su se za prvo mesto u konferenciji. Javnost jedino opravdaljenje za lošu partiju Jokića vidi u činjenici da se Nikola najverovatnije čuva za plej-of.

Kurir sport

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track