JUŽNOKOREJANAC PRESREĆAN POSLE GOLA PROTIV SITIJA: Totenhem je među najboljim klubovima na svetu! (VIDEO)
Foto: AP

LIGA ŠAMPIONA

JUŽNOKOREJANAC PRESREĆAN POSLE GOLA PROTIV SITIJA: Totenhem je među najboljim klubovima na svetu! (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaler iz Južne Koreje Hjon-min Son, strelac pobedničkog gola za Totenhem protiv Mančester Sitija (1:0) u četvrtfinalu Lige šampiona, kaže da ne postoji razlog zašto njegov tim ne bi bio svrstan među najbolje na svetu.

"Siti ima vrhunsku tim, ali i mi, visok intezitet utakmice je normalan. Igrali smo protiv jednog od najboljih ekipa, ali i mi smo u tom društvu. Verujem da su svi uživali, puno nam znači ova pobeda", rekao je Son posle utakmice.

Son je u 78. minutu postigao gol, svoj 18. u sezoni, tako što je spasao loptu da ne izađe van linije, bez obzira što su "građani" protestvovali da je prešla, oslobodio se Fabijana Delfa i levom nogom savladao Edersona.

"Prvi dodir mi nije bio dobar, inače bi završnica bila mnogo lakša. Ipak, nisam odustao, išao sam po loptu, napravio ugao i iz bolje pozicije dao gol", opisao je 26-godišnji fudbaler.

Son se nada da se najbolji strelac Totenhema Hari Kejn nije ozbiljnije povredio, iako je menadžer Maurisio Poketino izjavio da je možda završio sezonu.

"Kejn je jedan od najboljih igrača, nadam se da povreda nije ozbiljna", zaključio je on.

Revanš meč na Etihadu igra se 17. aprila.

Kurir sport/Beta

Foto: AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track