OVO SU DELIJE PRETUČENE U MORAČI: Braća umalo linčovana zbog slike na društvenim mrežama (VIDEO)
Foto: Printskrin/Instagram

varvari se ustremili na njih

OVO SU DELIJE PRETUČENE U MORAČI: Braća umalo linčovana zbog slike na društvenim mrežama (VIDEO)

Košarka -

Tokom treće utakmice finala plej-ofa košarkaške ABA lige između Budućnosti i Crvene zvezde , a domaća publika je jasno stavila do znanja da neće trpeti nikoga i ništa što ima veze sa timom iz Beograda.

Nekoj vrsti linča bili su izloženi svi članovi delegacije crveno-belih sa sve igračima i stručnim štabom, a torturu su bukvalno preživela i dvojica navijača crveno-belih koja su se "inkognito" ušunjala u halu.

foto: Printskrin/Instagram

Navijači Budućnosti su se u pauzi između prve i druge četvrtine ustremili na njih da ih tuku, a učinilo se da će u tom svom naletu bezumlja i besa napasti i igrače Zvezde koji su sedeli na klupi.

Zato je i izbio incident kada su igrači morali da pobegnu ka sredini terena. Ubrzo se umešala policija koja je uspela da spreči veći okršaj, ali ne i nastavak brutalnog prebijanja dvojice navijača. Jedan čovek je čak prišao nonšalantno i počeo da pesnicama udara u glavu dok ga policajac drži bespomoćnog.

U međuvremenu poznat je i identitet dvojice Delija i reč je o braći, Nikoli i Pavlu Deleviću, iz Bijelog Polja, a Pavle je taj koji je dobio veće batine. Odala ih je fotografija na Instagramu iz hale, a ubrzo su na tribini navijači Budućnosti shvatili da imaju "uljeze" u hali i počeli potragu za njima.

Uskoro ih je jedan od vođa Varvara identifikovao, prišao im i počeo da ih udara, što je izazvalo incident.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track