OVO JE ČOVEK KOJI JE MUČKI UDARIO U GLAVU NAVIJAČA ZVEZDE U MORAČI: On je inspektor i sin bivšeg agenta službe bezbednosti! (VIDEO)
Foto: Printscreen

SRAMOTA

OVO JE ČOVEK KOJI JE MUČKI UDARIO U GLAVU NAVIJAČA ZVEZDE U MORAČI: On je inspektor i sin bivšeg agenta službe bezbednosti! (VIDEO)

Košarka -

Treća utakmica finalne serije regionalne ABA lige između Zvezde i Budućnosti ostala je u senci velikog broja incidenata koji su napravili domaći navijači.

Ipak, jedan video koji se pojavio za vreme utakmice ceo region je ostavio u šoku.

Na tom snimku vidimo kako dva policijska inspektora u civilu izvode navijača Zvezde sa tribine gde su bili smešteni ''Varvari'' .

Osim što je ponižavajući način na koji je izbačen iz dvorane, prilikom samog izlaska iz iste dogodila se scena koja je sve ostavila u šoku. Jedan od navijača Budućnosti pesnicom je udario uhapšenog mladića u glavu dok je bio potpuno savijen i onemogućen da se brani. Crnogorski mediji su otkrili identitet ''kukavice'' koja je na mučki način udarala uhapšenog Deliju.

Reč je o Marku Lazoviću, sinu Zorana Lazovića bivšeg službenika KOS-a. Mlađani Lazović sada radi kao službenik Sektora kriminalističke policije Crne Gore. Njegov identitet otkrili su crnogorski mediji, a sve to je potvrdila i Uprava policije.

- Izjava policijskog službenika M.L, koji je angažovan u Sektoru kriminalističke policije, a koju je dao na okolnosti navedenog događaja, i snimak su dostavljeni Odjeljenju za unutrašnju kontrolu policije na dalje postupanje - odgovor je Uprave policije Crne Gore.

U međuvremenu otkriven je i identitet navijača Zvezde koji je skoro linčovan u Morači i koga su napali kako Varvare tako i gore navedeni Lazović.

Reč je o Pavlu Deleviću iz Bjelog Polja koji je na utakmicu stigao sa bratom Nikolom. Njih je otkrila slika na društvenim mrežama koja je nasatala za vreme utakmice. Naime, dok su njih dvojica pravila selfi jedan od navijača je video da je reč o ''Delijama'' i odmah je krenula odmazda ''Varvara''. Šta se dalje desilo sa Pavlom, ostaće nam misterija.

foto: Printskrin/Instagram

Kurir sport

Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track